VIDEREGÅENDE/ØVET

ABRAZO TANGOSKOLE

Foto: Henning Rasmussen

De som har gått nybegynnerkurs, eller som har danset en stund men vil friske opp og forbedre teknikk, har vi videregående kurs og kurs på mer øvet nivå.

Videregående kurs: Prinsippene fra nybegynnerkurset bygges videre på og i tillegg introduseres noe mer repertoar. Etter dette kurset skal du ha en god forståelse av grunnteknikk. Du har kanskje også vært på milonga allerede og har nå et godt fundament for å ta tangoen din videre.

 

Øvet kurs: Dette er kurset for deg som allerede har kjennskap til grunnteknikk og vil jobbe mer intensivt med tangoen din og få enda dypere forståelse for hvordan du kan øke kvaliteten på kontakt, steg og bevegelse, og ikke minst hvordan du kan inkorporere og bruke musikken i dansen.

Se nedenfor for de kommende kurstilbudene på videregående og øvet nivå.


Oppfølgningskurs med Nina & Kenneth

4.oktober- 22.november 2022

Posted in Abrazo tangoskole, Forside, Kurstilbud 2022, Kurstilbudet til Tango Abrazo i 2017, Videregående/øvet | Kommentarer er skrudd av for Oppfølgningskurs med Nina & Kenneth

Videregående kurs med Kenneth & Nina

9.mai- 6.juni 2022.
Nytt sted! Kong Oscars gate 54, 5017 Bergen.

Posted in Abrazo tangoskole, Forside, Interne kurs, Kurstilbud 2022, Videregående/øvet | Kommentarer er skrudd av for Videregående kurs med Kenneth & Nina

Tangokurs med Irem og Gøran

22.mars- 5.april;
Kurs over tre dager + praktika etter kurset.

Posted in Forside, Kurstilbud 2022, Videregående/øvet | Kommentarer er skrudd av for Tangokurs med Irem og Gøran