NYBEGYNNER

ABRAZO TANGOSKOLE

Foto: Dag Stenvoll

Vil du lære å danse argentinsk tango?

Tango er vakkert, sensuelt, lidenskapelig, intenst, sosialt, lekent og kanskje noe annet også, akkurat for deg. Det er utrolig fascinerende når de to som danser forstår hverandres signaler og flyter sammen til musikken. For å få det til, trengs 10 % teknikk, 20 % ståpåvilje og 70 % godt humør!

Tango Abrazos har erfarne og dyktige tangoinstruktører som vil gi deg en inspirerende og sjarmerende innføring i grunnteknikker for føring og følging. Her vil hovedfokus være egenteknikk og bevisstgjøring av kontakt med partner; selve grunnlaget for tango. Du vil også få vite om de sosiale kjørereglene, så du vet hva en milonga (sosial dansekveld) går ut på og enkelt kan gjenkjenne hva som skjer der.

Advarsel: Tango er avhengighetsskapende!

Mange som begynner med tango blir hektet, og klarer ikke å slutte. Den gode nyheten er at Tango Abrazo har et godt behandlingstilbud, med dansekvelder tre ganger i uken, jevnlige kurs for videregående og erfarne dansere, og andre typer arrangementer. Klubben har over hundre medlemmer, i alle aldersgrupper.

Prøv tango! Du kommer neppe til å angre, og sjansen er heller større for at du spør deg selv: Hvorfor i huleste begynte jeg ikke før?

Nybegynnerkurs: to typer

Du kan enten ta kurs over to helger, eller du gå et kveldskurs over åtte mandager. Nedenfor ser du hvilke tilbud som finnes i inneværende halvår.

Priser

Nybegynnerkurs på 12 timer koster kr 1200 per person; kr 900 for studenter. Det inkluderer medlemsskap i Tango Abrazo ut samme halvår (rabatt på dansekvelder, du kan bruke øvingslokale gratis, mm).

Introkurs

Er du usikker på hva tango er, og vil få en kjapp innføring for å se om det er noe for deg før du eventuelt melder deg på nybegynnerkurs? Da kan du komme på ett av våre introkurs, der du på halvannen time får oppleve litt hvordan det er å danse tango. Se innlegg nedenfor med datoer for introkurs i dette halvåret.


Nybegynnerkurs

Når? – Lørdag 15. april og søndag 16. april, kl. 13-16. Deretter mandagene 17.04, 24.04, 08.05 og 15.05, kl. 19-2030. Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg Hvem holder kurset? – Det vil være ulike instruktører fra gang til gang. Fokus vil være på grunnleggende ferdigheter og danseglede. Hvem passer det for?– […]

Posted in Abrazo tangoskole, Kurstilbud 2023, Kurstilbudet til Tango Abrazo i 2017, Nybegynnerkurs | Kommentarer er skrudd av for Nybegynnerkurs

Lyst å lære argentinsk tango?

Har du tenkt på å lære tango, men ikke kommet i gang enda?
Nå har du muligheten til å lære!

Posted in helgekurs for nybegynnere, Interne kurs, Nybegynnerkurs | Kommentarer er skrudd av for Lyst å lære argentinsk tango?