OM TANGO ABRAZO

l.: Dag Stenvoll

***Her kan du lese vedtektene for Tango Abrazo.***

Her er referatet fra årsmøtet 2020.

Her er Tango Abrazos årsrapport for 2016 / 2017 / 2018 / 2019.

Hva er Tango Abrazo?

Tango Abrazo er en forening for fremme av argentinsk tango i Bergen. Foreningen har som mål å være en møteplass og læringsarena for tangointeresserte. Foreningen skal bidra til å ivareta tangodansernes interesser i Bergen.

Hva tilbyr vi?

Vi arrangerer jevnlig kurs på flere nivå, milongaer (dansekvelder) tre dager i uken, verksteder (drop-in kurs) og practica (øvingskvelder). Noen ganger inviteres profesjonelle tangoinstruktører utenfra Bergen til å holde kurs. Fra tid til annen arrangeres også fester og ball. I tillegg til sine mange dyktige dansere er Bergen kjent for sitt fantastiske DJ-miljø. For oppdatert informasjon, følg med på disse nettsidene, spesielt kalendersiden, samt Facebook-sidene våre.

Her finner du mer om arrangementer i Tango Abrazos lokaler.

Ønsker du en litt original vri på teambuildingen på jobben, eller å overraske en jubilant med oppvisning i argentinsk tango? Vi kan for en rimelig penge skreddersy et show eller et kort, humørskapende introduksjonskurs for ditt selskap/arrangement.

Hvor holder vi til?

Vi har et eget lokale i Jekteviken 5 der vi holder vi kurs, verksted, practicas og milongaer. Se etter Tango Abrazo-skiltet ved porten, og gå inn i bakgården. Vi er i samme bygning som Dyrebeskyttelsen, som har en tegning av Pusur (katten) på veggen. I bakgården ligger det et bilverksted, og inngangen vår er i hjørnet til venstre, ved katteburene. Garderoben og toalettene er nede, mens dansingen foregår i første etasje – bare gå i retning av den vakre musikken.

Hvordan drives klubben?

Klubben drives av et styre bestående av frivillige som brenner for at vi skal ha et aktivt og levende tangomiljø i Bergen. Styret velges på årsmøtet hvert år. Styreleder velger for ett år, styremedlemmer for to år. Aktiviteten i klubben er drevet på ikke-kommersiell basis, og det ligger masse dugnadsarbeid bak arrangementene våre. Alle som ønsker det kan bli medlem av klubben mot en medlemsavgift.

Hvilket sosialt miljø ønsker vi?

Tango Abrazo skal ha et inkluderende miljø der alle medlemmer og besøkende behandler hverandre med respekt. Si fra om du opplever eller ser noe som ikke er i tråd med dette. Vennlig hilsen styret.

Her kan du lese vår personvernerklæring. og taushetplikterklæring.

Er du instruktør?

Hvis du er tilreisende instruktør, som ikke er bosatt lokalt og som ønsker å tilby privattimer i vårt dansestudio i Jekteviken: Send en forespørsel om dette til Tango Abrazo på forhånd, og vi vil sjekke om dette passer inn i klubbens planer. Her kan du lese klubbens retningslinjer og betingelser for bruk av Jekteviken.

Nøkkelinfo

Organisasjonsnr.: 982339286
Postadresse: Tango Abrazo
Postboks 1191 Sentrum
5811 Bergen
Besøksadresse: Jekteviken 5
E-post: tangoabrazo@bergentango.no
Telefon: Se liste over styremedlemmer
Betalingsløsninger: For en del kurs og lignende bruker vi deltager.no
Milongaer kan du betale med Vipps.
Kontonummer: 3624 59 84531
Husk å oppgi hvem du er og hva du betaler for.
Kontonummer fra utlandet: IBAN: NO4236245984531
BIC: SPAVNOBB

 

Kontaktinformasjon

Det sittende styret 2020-2021

 

 

Finn oss på Facebook


Arkiv

 1. 2020
 2. 2019
 3. 2018
 4. 2017
 5. 2016
 6. 2015
 7. 2014
 8. 2013
 9. 2012
 10. 2011
 11. 2010
 12. 2009