Ruben&Sabrina-tango weekend

Vi har den store gleden av å invitere til nok en Ruben & Sabrina helg med masse deilige kurs på programmet!

Noen av verdens aller beste tangoinstruktører kommer på besøk, så her er det bare å velte seg rundt i de mange mulighetene til å forbedre din tangodans.

PÅMELDING HER

Timeplan er lagt opp som følger:

Fredag 15/3:

17:30-19:00 Kurspakke A. 

19:15- 20:45 Kurspakke B

Lørdag 16/3:

12:00- 13:30 Kurspakke A

14:00- 15:30 Kurspakke B

Søndag 17/3:

13:00 -14:30 Kurspakke C

15:00-16:30 Kurspakke C

Tirsdag 19/3:

18:15 – 19:45 Førerteknikk med Ruben

ALLE KURS ER PÅ BERGEN BODY WORK, Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen.

Kurspakke A: Grunnleggende elementer i tango. 

Nivå: alle nivåer

I disse to klassene vender vi tilbake til helt grunnleggende prinsipper i tango, og Sabrina og Ruben er eksperter på å vise og forklare nettopp dette. Enten det er abrazo, caminata eller sirkulære bevegelser, vil vi få verdifulle tips til hvordan vi med riktig holdning, samt riktig bruk av gulvet og kroppen, kan finne en funksjonell og komfortabel base å utvikle dansen vår fra.

Kurspakke B: Vals!

Nivå: litt øvet/øvet

I disse to klassene tar vi et dypdykk inn i tangovals. Her får du bedre forståelse for hva som kjennetegner valsen, og hvilke dynamiske og rytmiske muligheter den byr på. Vi vil også se på flere ulike sekvenser som er spesielt velegnet i vals, men som selvfølgelig også vil være nyttige i tangoverden generelt.

Kurspakke C: Aksen! 

Nivå: øvet

I disse klassene vil Ruben og Sabrina ha fokus på bruk av aksen i tango – din egen, men også parets akse. De vil se på hvordan bruk av aksen gir oss ulike muligheter i dansen- hvordan vi kan leke med den, men også hvordan vi bruker den som et redskap for å danse mer avanserte sekvenser. Ulike sekvenser vil være basis for dette kurset, så det kreves at man har danset en stund.

Førerteknikk med Ruben Veliz: 

Bergen har så mange flotte førere og de fortjener en time med fullt fokus fra en av tangoverdens beste lærere. Det vil først og fremst jobbes med grunnleggende teknikk. Målet er å bli tryggere og mer komfortabel i egne bevegelser, samt bli trygger i kommunikasjonen ut til din følger.  Det vil sikkert også bli tips til hvordan du kan pynte opp dine egen steg. Ruben vil tilpasse timens innhold til det deltakerne ønsker å ha mest fokus på ,og det vil være mulig å stille spørsmål om det akkurat du lurer på. Grip denne fantastiske sjansen og bli med!

Påmelding i par bortsett fra til førerteknikk.

Priser: 

Kurspakke A: 1400 pr. par

Kurspakke B: 1400 pr. par 

Kurspakke C: 1400 pr. par

Førerteknikk: 250 pr pers.

Early bird 15% til og med 20. februar! 

Supertilbud: Du får 10% rabatt dersom du tar to kurspakker, og 15% rabatt dersom du tar alle tre kurspakkene! 

NB! Du må skrive «early-bird» i emnefeltet: kampanjekode, for å få 15% rabatt. 

Grip sjansen! 

Begrenset antall plasser!