Ruben og Sabrina

Gå ikke glipp av muligheten!

Enestående tilbud til nye dansere i Tango Abrazo

50% rabatt på Ruben og Sabrina sitt kurs «Conscious tango»

 

Meld deg på her , velg kurset «Conscious tango» og bruk rabattkode NY-DANSER

Kjære dere som er årets nye dansere!

Det er med stor glede at vi ser det kommer flere dansere til klubben vår og vi vil i den anledning få gi dere et veldig godt og ganske unikt tilbud.

28.-30. april får Tango Abrazo besøk av to eksepsjonelt god danseinstruktører – Ruben og Sabrina Veliz. De er fantastisk dansere, de har i en årrekke jobbet med dansekoreografi og filminnspillinger, de har gitt ut boken «Secrets of the embrace», og ikke minst reist verden rundt som tangoinstruktører. Til daglig underviser de tango i Buenos Aires, men de har blitt godt kjent i Bergen, da klubben til stadighet har valgt å invitere de tilbake på besøk. Flere av Bergens dansere har blitt svært glade i metodene de har utviklet for å undervise tango, og man vil nok finne flere spor av deres metodikken i ulike kurs holdt av Bergens lokale instruktører.

Kurset deres «Conscious Tango» er utformet for dansere på alle nivå, også de som kun har nybegynnerkurs. På kurset vil man konsentrere seg om grunnleggende teknikk og bli bevisst hvordan man bruker ulike deler av kroppen under dansen. Kunnskapen man får her er fantastisk verdifull å ha med seg videre inn i tangoverden, da den vil være med å danne et godt grunnlag for hvordan man kan utvikle seg videre som danser.

Nå ønsker vi å gi dere som er nye dansere av året, en mulighet til å være med på Ruben og Sabrina sitt kurs «Conscious tango» for halv pris. Kurset går over to dager og koster opprinnelig 1300 kr. Men har du for første gang i år vært på nybegynner og ev. videregående kurs, tilbyr vi deg kurset for 650 kr. Det er begrenset antall plasser, så her er det bare å kaste seg rundt.

Første dag av kurset vil være fredag 28.april fra kl. 17.30-19

Andre dag av kurset vil være lørdag 29. april fra kl. 12.00 – 13.30.

På lørdagskveld inviterer vi også alle sammen til festmilonga, med god stemning, masse sosial dans og selvsagt med en opptreden fra dette vakre paret.

Påmelding til kurs kan gjøres her 

Husk å meld dere på kurset «Conscious tango» og bruk rabattkode NY-DANSER.

Vi ønsker dere med dette hjertelig velkommen inn i klubben vår og gleder oss til å se dere på dansegulvet fremover!

Ved spørsmål, kontakt: tangoabrazo@gmail.com