To nye tiltak

Corona-situasjonen

Fra styret sin side forsøker vi å følge corona-situasjonen tett, og vurdere hva som er kloke tiltak. Milongaer og praktika bli avlyst også neste uke, og vi ser vel alle konturen av at det dessverre kan bli en langvarig pause, selv om vi håper på det motsatte.

Vi har i går og i dag også gjort to nye tiltak.

Tiltak 1: Siste kursdag mandag 16. mars avlyses
Bakgrunnen for dette er at i tillegg til den generelle økningen i alvorlighetsgrad og flere tiltak som iverksettes av myndighetene, så har Bergen Kommune ilagt restriksjoner på alle utesteder og serveringssteder med krav om at alle gjester må ha muligheten til å holde minst én meter avstand til andre gjester. Selv om Tango Abrazo ikke er et utested eller serveringssted, så ønsker vi likevel å legge oss på samme linje, og da ble det en naturlig konsekvens å avlyse kursene mandag 16. mars. Alle kursinstruktører og kursdeltakere ble orientert om dette i går.

Alle kursdeltakere vil naturligvis få tilbake denne dagen på et senere tidspunkt, når corona-situasjonen er avklart. I stedet for at mange skal tenke på corona siste kursdag, så blir det mye mye kjekkere å ta en repetisjon og feire at corona-tiden er over – når den tid kommer 

Tiltak 2: Bevisstgjøring knyttet til øving i Jekteviken
Siden Jekteviken blir benyttet til øving av flere av medlemmene, så kan vi komme i situasjoner hvor flere er til stede og øver samtidig. Her ber vi bare om at alle medlemmer gjør en egen vurdering av i hvilken grad de ønsker å benytte Jekteviken til øving fremover.

Pre-corona-Abrazos!

Mvh,
Styret

Finn oss på Facebook


Arkiv

 1. 2021
 2. 2020
 3. 2019
 4. 2018
 5. 2017
 6. 2016
 7. 2015
 8. 2014
 9. 2013
 10. 2012
 11. 2011
 12. 2010
 13. 2009