Buenos Bergen Tango Weekend May 31st-June 3rd, 2018

(in English below)

SABRINA OG RUBEN Veliz fra Buenos Aires er et av verdens mest kjente tangopar. De har i en årrekke jobbet med koreografi og filminnspillinger, og ikke minst reist rundt i hele verden som instruktører. Ruben har også skrevet «Secrets of the embrace», om metoden de har utviklet for å undervise i tango. Boken anbefales på det varmeste. De er stadig populære tangoinstruktører på store tangofestivaler rundt om i verden – og snart er vi så heldige å få dem tilbake til Bergen for tredje gang på to år!

Sabrina og Ruben besøkte oss sist i juni 2017. Vi opplevde et fantastisk dyktig tangopar både som lærere og dansere. De er dessuten sympatiske, jordnære og hyggelige, og deler sin kunnskap med engasjement, lidenskap og glede.

PRIVATTIMER; Sabrina og Ruben kommer 29. mai og blir til 6. juni. I denne perioden vil det være mulig å ta privattimer. Det vil bli lagt ut et skjema for booking av timer i begynnelsen av mai. NB: Begrenset antall timer pr danser/par.

Mer info om KURS, PRIVATTIMER og MILONGAPROGRAM kommer.
 

SABRINA AND RUBEN VELIZ from Buenos Aires is one of the world’s most famous tango couples. For years they have been working with choreography and film recordings and been traveling around the world as instructors. Ruben also wrote the book «Secrets of the embrace,» which deals with the technique they have developed for learning tango. They are popular as tango instructors at major tango festivals around the world – and very soon we’re fortunate to have them back in Bergen, for the third time in two years!

Ruben and Sabrina visited us last time in June 2017. We enjoyed an amazing couple who teach and perform with passion and joy.

PRIVATE LESSONS: Sabrina and Ruben will be in Bergen from May 29th until June 6th. During this period, there will be possibilities for private lessons. Booking of private lessons will start in the beginning of May. Please note that there will be a limited number of lessons per dancer/couple.

More information on COURSES, PRIVATE LESSONS and MILONGAS to come!

 

Finn oss på Facebook


Arkiv

  1. 2018
  2. 2017
  3. 2016
  4. 2015
  5. 2014
  6. 2013
  7. 2012
  8. 2011
  9. 2010
  10. 2009