Buenos Bergen Tango Weekend 8. – 11. juni 2017

Tango Abrazo sitt bilde.

SABRINA OG RUBEN Veliz fra Buenos Aires er et av verdens mest kjente tangopar, og har en imponerende CV. De har i en årrekke jobbet med koreografi, filminnspillinger og de har til og med hatt opptredener for europeiske kongehus! Sabrina og Ruben har også reist rundt i hele verden som tangoinstruktører med spektakulære show. Som om dette ikke var nok – Ruben har også skrevet «Secrets of the embrace», om metoden de har utviklet for å undervise i tango. Boken anbefales på det varmeste. De er stadig populære tangoinstruktører på store tangofestivaler rundt om i verden – og snart er vi så heldige å få dem tilbake til Bergen!

Sabrina og Ruben besøkte oss i november ifjor. Vi opplevde et fantastisk dyktig tangopar både som lærere og dansere. De er dessuten sympatiske, jordnære og hyggelige. De deler sin kunnskap med engasjement, lidenskap og glede.

KURS – PRIVATTIMER – MILONGAS – FESTMILONGA

PRIVATTIMER – Sabrina og Ruben kommer 5. juni og blir til 15. juni. I denne perioden vil det være mulig å ta privattimer. Det vil bli lagt ut et skjema for booking av timer når det nærmer seg.

SABRINA OG RUBEN VELIZ from Buenos Aires is one of the world’s most famous tango couples. They have an impressive resume. For years they have been working with choreography, film recordings and they even had appearances for European royal families! Sabrina and Ruben have also been travelling around the world as tango instructors, with spectacular shows. Ruben also wrote the book «Secrets of the embrace,» which deals with the technique they have developed over many years for learning the tango. They are popular as tango instructors at major tango festivals around the world – and very soon we’re fortunate to have them back in Bergen!

Ruben and Sabrina visited us in november last year. We enjoyed an amazing couple, both as teachers and dancers. They teach with passion and joy.

DESCRIPTION OF LEVELS
Prior to signing up for the seminars, please read and respect the levels described below. By following this, the quality of the classes and seminars will improve for you and others in the class. Please also note that seminars for intermediate level is suitable for intermediate and advanced dancers.

Intermediate: 2-5 years of practice. You have attended several courses and have danced regurlarly 1-2 times a week. You are familiar with and have a reasonable understanding of tango and a good repertoire of steps.

Advanced: 5 or more years of practice, and/or good understanding of techical aspects of tango. You manage to improvise in your dance and feel comfortable to dance with all dancers. You have practiced tango for many years and are able to share your experience and techniques with others.

SEMINARS
This is a concept where you sign up for the whole weekend seminar. In this way you get the opportunity to learn and develop through a whole series of classes where each class is building opon the previous.

We present two seminars. One seminar on intermediate level of 3 classes, and one seminar on advanced level of 5 classes. If you are an advanced dancer you can register for both.

SEMINAR INTERMEDIATE: «Complex movements in an easy way»
The essential techniques to understand our body’s possibilities to dance in a comfortable embrace making the most popular tango steps.

SEMINAR ADVANCED: «The TMF Seminar»
Intensive work about Technique, Musicality and Feelings for dancing, applied to dance floor structures.

SEMINAR PROGRAM

Friday, June 9
17.30-19.00 Seminar intermediate
19.15-20.45 Seminar advanced

Saturday, June 10
12.00-13.30 Seminar intermediate
14.00-15.30 Seminar advanced
15.45-17.15 Seminar advanced

Sunday, June 11
12.00-13.30 Seminar intermediate
14.00-15.30 Seminar advanced
15.45-17.15 Seminar advanced

PRICES:
Seminar intermediate 3 classes NOK 900,-
Seminar advanced 5 classes NOK 1500,-
Both seminars NOK 2100,-

REGISTRERING på http://www.deltager.no/sabrina_og_ruben_veliz_mai_2017_04052017
Påmelding kun i par, og påmeldingen er bindene (refunderes ikke). Man må melde seg på og ta alle klassene i et seminar. Vær snill å respekter nivåbetegnelsen for det aktuelle seminar for å få et best mulig utbytte.

REGISTRATION at http://www.deltager.no/sabrina_og_ruben_veliz_mai_2017_04052017
Registration only in couples; no refund after registration. You have to register for all classes in a seminar. Signup for single classes is not available. Please respect the level given to each class to get the best value from the class.

Finn oss på Facebook


Arkiv

 1. 2021
 2. 2020
 3. 2019
 4. 2018
 5. 2017
 6. 2016
 7. 2015
 8. 2014
 9. 2013
 10. 2012
 11. 2011
 12. 2010
 13. 2009