Medlemskap og gullkort

Medlemskap og gullkort for 2017 kan betales her, på deltager.no

Priser på medlemskap er 300,- for et halvt og 500,- for et helt år. Som medlem får du rabatt på milongaer, verksted og kurs, og kan bruke Jekteviken til øving så fremt det ikke foregår spesielle ting der (sjekk kalenderen). Du får også være med å bestemme over klubben og dens aktiviteter, gjennom årsmøtet.

Gullkort, som er bergentangoens svar på Eurobonus platina-kort, koster 1200 per halvår (inkl. medlemskap og milongaer). Dersom du går på milonga 20 ganger eller mer i halvåret, lønner det seg med gullkort. Flere fordeler:

  • Med gullkort slipper du å finne fram småpengene og kan gå direkte til cabaceo.
  • Du framstår som en proff tangodanser, uten at du trenger å være det.
  • Det vil legge seg et gyldent slør over livet ditt, og det vil gå deg vel i rondaen.
  • GÅ FOR GULL!