Verksted 3. november er med Annabel og Jean Laurent

Tirsdag 3. november 18-20: Verksted med Annabel og Jean Laurent

Tema: Breathing in the dance: 1- part: Small colgadas. 2. part: Exercises in improvisation.

Nivå: For alle

Påmelding:
Ikke nødvendig! Bare kom! Med eller uten partner.

Priser og betaling:
Kr 100 for våre medlemmer, kr 150,- for ikke-medlemmer.

Jean-Laurent er en gjenganger på Europas utallige tangomarathons – også i Bergen– og har gledet mange med sin musikalitet, kroppsbeherskelse og ikke minst hyggelige vesen. Han tok sine første skritt med Chicho Frumboli og Sebastian Arce i Paris i 2004 og elsker både å undervise og utforske denne dansen som for ham er «en subtil blanding av rytme og en lidenskapelig melodi som bringer en ekstra dimensjon inn den energien man deler med sin partner» Jean-Laurent har ellers utdannelse i anatomi og fysiologi knyttet til bevegelse fra Universitetet i Paris og er skolert både i piano og perkusjon ved Konservatoriet i Paris. Annabel og Jean Laurent møttes i Toulouse for to år siden og siden undervist sammen ved flere anledninger.