Melingo og Milonga på Verftet!

 

Fredag 29. mai har vi ikke vanlig milonga i Jekteviken, men vi oppfordrer til å dra på Melingo-konserten (Nattjazz) som arrangeres på USF. DJ Pared de Piedra spiller både før og etter konserten.

Vi får redusert billettpris (330, billettservice her.) på konserten hvis vi tar med tangosko og skaper tango-stemning. Inngangspenger er 50 ,- etter at konserten er ferdig.

______________________________________________________________

Invitasjon fra Nattjazz:

Melingo og Milonga på Verftet!

Om du lover å ta med tangoskoene og vise fram ein gancho eller to, får du eit knalltilbod på billetter frå  Nattjazz fredag den 29.mai!

Berre 330 kr (studentpris til alle). Det er eit dagspass, og alle kveldens konserter er inkludert. Tango Abrazo sin eigen Dj Pared de Piedra speler i Røkeriet, både før og etter konserten, og heilt til klokka tre om det er dansarar att.

Eit eige dansegolv vil bli lagt til rette for oss, og me vil forsøke å møblere Røkeriet som ein Milonga. Kom og dans på Verftet si storstue, og ver med og vis fram tangomiljøet i Bergen.

For dei med lite pengar men mye danselyst: Når alle konsertane er over, etter midnatt ein gong, slepp Nattjazzen inn folk for ein 50-lapp. Men me håper at mange kjem til ein spesiell heilaften med jazz og tango på Verftet.

Me gler oss! Beste helsing Nattjazz 2015

——–

Tangueros & Tangueras of Buenos Bergen!

Would you like to tango to Melingo?

If you promise to bring your tango shoes and show off a gancho or two, Nattjazz would like to offer you a discounted ticket for the Melingo concert on Friday May 29th!

Only 330 kr  (student price for all). It’s a daypass, all the other concerts are included.

There will be a dedicated dance floor for us! (if we are enough tangueros, we will try to set røkeriet up as a Milonga)

Never heard of Melingo? Fear not, read & listen here

Heard enough? Buy tickets here (max 2 tickets per member)

We look forward to seeing you tango!

Best regards, Nattjazz 2015

There will be no ordinary milonga in Jekteviken this day.