Verksted med Annabel & Jean-Laurent 16. og 17. mars

 

 

Mandag 16. mars
20:15:-22:15 «Lucky Luke’s Gancho»

Med presisjon omkring førers akse bruker man mindre plass. dette er Jean-Laurents er nøkkel til milonguero- ganchos som kan avfyres på ethvert dansegulv. Mange menn er hjulbeinte som en cowboy.

Jean-Laurent er intet unntak. Vide bukser er et godt knep, men å sette en lekker gancho på dama er ikke spesielt enkelt. På dette super-verkstedet skal vi arbeide med «rebotes» og fører og følgers gancho. Å samle beina får da mer enn en estetisk funsjon. Her jobber vi med hvordan sylskarp presisjon gir mulighet for rykende ganchos til høyre og venstre (med og uten sporer på hælene).

_____________
Tirsdag 17.mars
18:00-20:00 Harmonious walk!

For deg som er klar for å improvisere i dansen! Lær å holde en kontinuerlig, sirkulær flyt ved å veksle mellom å snu med – eller mot klokken. For kvinnen er dette en superbehagelig måte å danse på, fordi fører bygger sin improvisasjon på flyten som skapes i hennes hofte. Kvinnen får opparbeide forståelse for alterasjoner (retningsendringer) i sine steg og for at stabilitet og ”schwung” er to sider av samme sak!

_____________

Nivå: Gått oppfølgingskurs

Påmelding:
Ikke nødvendig! Bare kom! Med eller uten partner.

Priser og betaling:
Kr 100 for våre medlemmer, kr 150,- for ikke-medlemmer.

Velkommen!

___________________________

PRIVATTIMER

Privattimer med Jean-Laurent skjer fortrinnsvis mellom kl 10 og kl 15 mandag-torsdag.
Priser:
650 enkelttime
550 for 2 timer eller flere.
Undervisning i par: 800,- pr par.