Tango-helaften i Logen teater 30.mars

 

Søndag 30. mars blir vår søndagsmilonga arrangert i Logen teater klokken 20.30 til 23.00 (gratis entré) i stedet for i Jekteviken.

Milongaen er en del av en «Tango-helaften» som starter med en konsert (18.30) med den kjente argentinske sangerinnen Julia Zenko og noen av Norges beste tangomusikere, kjent fra bla Electrocutango og Tango del Norte. På programmet står Astor Piazzolla og flere tradisjonelle komponister. Maria Filali og Eric Lindgren kommer tilbake til Bergen og skal danse til flere av melodiene.

Like etter konserten vil showgruppen til Tango Abrazo ha et innslag og så starter vår milonga med DJ Xavier og vert Rita, som publikum er velkommen til å overvære. Håper så mange som mulig kan komme og skape Buenos Bergen-stemning! Fin anledning til å vise oss fram! Ta gjerne frem igjen Gatsby-kostymene (1920-30talls). Showgruppen vil ha kostymer fra denne epoken.

Konserten arrangeres av Bergen Kammermusikkforening.

Medlemmer av Tango Abrazo, Fantango og TangoLab får konserten til halv pris (150,-).

Billetter kan kjøpes hos Billettservice: http://www.billettservice.no/event/tango-med-julia–milonga-nachspiel-billetter/418089