Oppfølgingskurs med Irem og Anibal starter i april

Instruktører: Irem Öztürk og Anibal Montenegro

Pris: 900 kroner / 450 kr student.

Sted: Jekteviken 5

Tango Abrazo arrangerer oppfølgingskurs i argentinsk tango!

Kurset bygger på gjennomført nybegynnerkurs. Under kurset går man litt i dybden på noen utvalgte, men grunnleggende områder slik som føring/følging, giro, variasjon og improvisasjon og musikalitet. Målet er å få danserne til å beherske dansen bedre, og å få dansen til å bli mer stilren og levende.

Instruktør: Irem Öztürk tangodanser, fysioterapeut og pilatesinstruktør og Anibal Montenegro, argentinsk professjonell tangolærer og danser.

Irem Öztürk er fra Tyrkia, har bodd i Norge i 4 år. Hun er fysioterapeut og utdannet pilatesinstruktør. Som tangodanser har hun fått undervisning bl. a. ved Akademi Tango i Tyrkia hos det kjente instruktørparet Alper Ergökmen og Selen Sürek. På grunn av omfattende reisevirksomhet får hun regelmessig undervisning hos kjente instruktører som Maria Filali, Diego Calarco, Claudio Forte og Barbara Carpino. Irem velger ut de beste øvelsene fra disse instruktørene. For tiden er Irem i Buenos Aires på tangostudieopphold, og kommer nyinspirert hjem til dette kurset!

Hvert kurs er på til sammen 12 timer. Maksimum 10 par.

Fredag 25.april kl 19:00 – 21:00 Jekteviken
Lørdag 26.april kl 12:00 – 14:00 Jekteviken
Søndag 27.april kl 16:00 – 18:00 Jekteviken
Fredag 2.mai kl 19:00 – 21:00 Jekteviken
Lørdag 3.mai kl 12:00 – 14:00 Jekteviken
Søndag 4.mai kl 16:00 – 18:00 Jekteviken

Påmelding
Påmelding i par eller alene. Dersom du melder deg på alene vil vi forsøke å skaffe partner. Send e-post med navn, adresse og telefonnummer til kurs@bergentango.no for mer informasjon og påmelding. Merk med «OPP2»

Trenger du kurspartner?
Vi har opprettet en gruppe på Facebook hvor man kan melde seg inn og finne partner til kurs. Her finner du gruppen: https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/