Herrenes klubb – teknikk for førere

Tangoteknikk for førere med hovedfokus på holdning, bevegelighet, balanse og kroppsbevist het. Et nytt kurs som går over 5 lørdager og starter 5. oktober.

Instruktør: Irem Öztürk tangodanser, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Mener partneren din at du er for stiv i overkroppen til å gi en tydelig føring? Opplever du at dine føringer blir misforstått? Er du sliten i armer/skuldre etter en milonga? Er knæerne til dama i veien, eller kanskje hele dama? Så er det kanskje på tide å melde seg på KURS I MANNETEKNIKK.

Vi i Tango Abrazo driver ikke med kjønnsdiskriminering. Derfor mener vi at Irems suksesskurs i dameteknikk, «Damenes klubb»,  bør følges av et tilsvarende tilbud til klubbens menn, altså kurs i manneteknikk eller «Herrenes klubb».

På kurset skal vi lære hvordan vi kan forbedre vår teknikk, akse, bevegelighet og balanse gjennom egentrening. Vi skal jobbe med holdning, bruk av riktig muskulatur, avspenning, riktig gange og kroppsbevissthet. Undervisningen baseres på tangoteknikker kombinert med pilatesøvelser og pilatesprinsipper. ØVELSE GJØR MESTER. Kom og bli med!

Irem Öztürk er fra Tyrkia, har bodd i Norge i 4 år. Hun er fysioterapeut og utdannet pilatesinstruktør. Som tangodanser har hun fått undervisning bl. a. ved Akademi Tango i Tyrkia hos det kjente instruktørparet Alper Ergökmen og Selen Sürek. På grunn av omfattende reisevirksomhet får hun regelmessig undervisning hos kjente instruktører som Maria Filali, Diego Calarco, Claudio Forte og Barbara Carpino. Irem velger ut de beste øvelsene fra disse instruktørene og utvikler ett nytt konsept ved å kombinere de med pilates.

Innhold:

– Holdningens nøkkelpunkter

– Førers teknikk ved gange

– Balanseøvelser

– Smidighetsøvelser

– Giros

 

Utstyr:

– Ullsokker

– Yogamatte eller treningsmatte (for gulvøvelser)

 

Oppstart lørdag 5.okotber.

Sted: Jekteviken 5

Herrenes klubb – tangoteknikk for førere  Tid
Lørdag 5.oktober kl 12.30 – 14:00
Lørdag 11.oktober kl 12.30 – 14:00
Lørdag 19.oktober kl 14.30 – 16:00
Lørdag 26.oktober kl 17.30 – 19:00
    Ingen trening 2.nov pga BTM marathon
 Lørdag 9.november  kl 14.30 – 16:00

Pris for kurset er 700 kroner (350 kr for student).

Send navn, telefonnummer og epost til kurs@bergentango.no

Merk eposten med «MENN1″ i emnefeltet.

Påmeldingen er individuell.

Maksimalt antall deltagere er 12 personer.