Fredagsmilonga med Engül Atamert

Vi inviterer til en eksotisk milonga denne fredagen med besøk fra Kypros!

DJ Engül Atamert presenterer seg selv slik:

I am from Cyprus. I am interested in tango for almost 15 years, but in a different way. I studied ethnomusicology in Istanbul and my masters thesis was about tango in Turkey. I started working on Argentinean tango Dj’ing two years ago. I took some courses from internationally known DJs like Marcelo Rojas and Gabriel Sodini. Last year I was Dj’ing the whole season every week at Tango Cyprus milongas. Last week I was one of the DJs at Seinsommartango in Lofthus.

Kanskje vi også får besøk av noen kypriotiske tangodansere? Vi gleder oss!

Bogdan varter opp med kaffe, te og småkakene i Jekteviken!

Fredag 23.august.

Jekteviken kl 21 – 02.

Gi oss gjerne en lyd på Facebook-eventen om du kommer.

Velkommen!