Damenes klubb – følgerteknikk

Damenes klubb – følgerteknikk med Irem. Et nytt kurs som går over 7 lørdager og starter 14.september.

Instruktør: Irem Öztürk tangodanser, fysioterapeut og pilatesinstruktør.

Om kurset sier Irem:  Mange av oss klager på at vi ikke har en partner å øve med. Det er ingen unnskylding. På kurset skal vi lære hvordan vi kan forbedre vår teknikk, akse og balanse med egentrening. Vi skal jobbe med holdning, bruk av riktig muskulatur, avspenning, riktig gange og selvstendighet med og uten høye hæler. Undervisningen baseres på tangoteknikker kombinert med pilatesøvelser og prinsipper. ØVELSE GJØR MESTER – SELVSTENDIGHET ER VIKTIG. Kom og bli med meg, – og se tango i et annet perspektiv.

Irem Öztürk er fra Tyrkia, har bodd i Norge i 4 år. Hun  er fysioterapeut og utdannet pilatesinstruktør. Som tangodanser har hun fått undervisning bl. a. ved Akademi Tango i Tyrkia hos det kjente instruktørparet Alper Ergökmen og Selen Sürek. På grunn av omfattende reisevirksomhet får hun regelmessig undervisning hos kjente instruktører som Maria Filali, Diego Calarco, Claudio Forte og Barbara Carpino. Irem velger ut de beste øvelsene fra disse instruktørene og utvikler ett nytt konsept ved å kombinere de med pilates.

Innhold:

– Holdningens nøkkelpunkter

– Følgers teknikk ved gange

– Balanseøvelser på høye hæler

– Boleoteknikk i gange

– Giros

Utstyr:

– Sko med høye hæler

– Ullsokker

– Yogamatte  eller treningsmatte (for gulvøvelser)

Oppstart lørdag 14.september.

Tid: kl 1o:30-12:00

Sted: Jekteviken 5

Damenes klubb – følgerteknikk (DAM1)
Lørdag 14.september kl 10.30 – 12:00
Lørdag 28.september kl 10.30 – 12:00
Lørdag 5.oktober kl 10.30 – 12:00
Lørdag 12.oktober kl 10.30 – 12:00
Lørdag 19.oktober kl 10.30 – 12:00
Lørdag 26.oktober kl 10.30 – 12:00
Lørdag 9.november kl 10.30 – 12:00

Pris for kurset er 900 kroner (450 kr for student).

Send navn, telefonnummer og epost til kurs@bergentango.no

Merk eposten med «DAM1» i emnefeltet.

Påmeldingen er individuell.

Maksimalt antall deltagere er 12 personer.