Videregående kurs med Atle og Anne Lise

Mandag 19.november Kl 19:00 – 21:30 Jekteviken
Mandag 26.november Kl 19:00 – 21:30 Jekteviken
Mandag 3.desember Kl 19:00 – 21:30 Jekteviken
Mandag 10.desember Kl 19:00 – 21:30  Jekteviken
Mandag 17.desember Kl 19:00 – 21:30 Jekteviken

Foto: John Fernando

Instruktører: Atle og Anne Lise

Pris: 900 kroner / 450 kr student.

Sted: Jekteviken 5

Tango Abrazo arrangerer videregående kurs i argentinsk tango!

Kurset bygger på gjennomført nybegynnerkurs.

Under kurset går man litt i dybden på noen utvalgte, men grunnleggende områder. Denne gangen vil fokus spesielt være rettet mot å gjøre danserne komfortable med å danse i tett omfavning og det å bli klar for å danse i sosiale sammenhenger, (dansekvelder/ milongaer/festivaler o.l.)

Områder som berøres vil være; Føring og følging i tett omfavning, kommunikasjon innad i paret og med de andre danserne, oppbyding, hvordan dansegulvet fungerer, musikken som spilles på dansekveldene (tango, vals, milonga) og en del nyttig repertoar for navigering når det blir folksomt på dansegulvet.

Hvert kurs er på til sammen 12 timer. Maksimum 10 par.

Påmelding
Påmelding i par eller alene. Dersom du melder deg på alene vil vi forsøke å skaffe partner. Send e-post med navn, adresse og telefonnummer til kurs@bergentango.no for mer informasjon og påmelding. Merk med «OPP4»