OPPFØLGINGSKURS – mars – helgekurs

Oppfølgingskurs-MARS: TID STED
Lørdag 19. mars kl 15:00 – 18:00 Jekteviken
Søndag

20. mars

kl

13:00 – 16:00

Jekteviken
Lørdag

2. apr.

kl

15:00 – 18:00

Jekteviken
Søndag 3. apr. kl 13:00 – 16:00 Jekteviken

Instruktør: Bernt Andreas Drange og Liga Liepina

Pris: 900 kroner / 700 kr student, honnør.

Tango Abrazo arrangerer videregående kurs i argentinsk tango! Kurset bygger på gjennomført nybegynnerkurs, samt noe danseerfaring etter kurset. Under kurset går man litt i dybden på noen utvalgte, men grunnleggende områder slik som føring/følging, giro, variasjon og improvisasjon og musikalitet. Målet er å få danserne til å beherske dansen bedre, og å få dansen til å bli mer stilren og levende. Hvert kurs er på til sammen 12 timer. Maksimum 12 par. Vi anbefaler påmelding med partner. Det er mulig å melde seg på uten partner, men da kan vi ikke garantere plass. Send e-post med navn, adresse og telefonnummer til kurs@bergentango.no for mer informasjon og påmelding. Merk med «OPP-MAR»