MILONGA DANSEN – Temakurs over 5 mandager


Temakurset i milonga vil tilbys over 5 mandager fra og med 14. mars (18:00-20:00) (KURSET ER NÅ FULLT!)

I løpet av milongakurs kommer kursholderne Liga & Stian til å begynne med det helt enkle (omfavnelse, kontakt) for deretter å fortsette med gange, trinn mv. Alt ispedd litt historie og leken stemning. Alt fokus vil være på milonga som egen stilart med all hva det innebærer.

«Gjennomgående tror vi på det enkle og rene. Vi tilbyr det vi kan / har å komme med. Det vil være anledning til å komme med innspill og spørsmål. Vi forutsetter en viss tangoerfaring (helst gjennomført oppfølgingskurs) da dette vil gi størst utbytte. Vi kommer til å praktisere partnerbytte da vi tror at dette gir best læringseffekt, men hoveddelen av kurset vil være med «egen partner».
Vi inviterer til 5 kvelder med milonga som kan gi deg mer glede, ro, interesse og fortrolighet med milonga.»  Liga og Stian

For påmelding skriv en epost til kurs@bergentango.no, i emnefeltet skriv: milongakurs.

Pris: kr 750 / student kr 550