FIRST BERGEN MILONGA WEEKEND: 21.-23. januar

Tangoscenen i Bergen har i løpet av få år blitt kjent som for sine dyktige dj´er som nyter stor anerkjennelse blant dansere som foretrekker tradisjonell tango. Det forsøker vi å gjøre noe med, for dj`ene i Bergen arrangerer en frisk og uhøytedelig super-milonga helg 21.-23. januar. Og du er invitert til å være med!

Det er ingen offisiell påmelding eller registrering, men arrangørene vil likevel bli veldig glad om du sender dem en melding om at du kommer, gjerne som en hyggelig «jeg kommer»-melding på facebook ( http://www.facebook.com/profile.php?id=702843143#!/event.php?eid=146764245371719) eller til e-post milongaweekend@bergentango.no. Dette gjelder særlig om du bor utenfor Bergen. Dette er for å vite hvor mange vi skal lage middag til på fredagen.