KURS MED DANIELA & LUIS – noen få ledige plasser igjen!

Det er fortsatt noen få ledige plasser på samtlige kurs. Dersom du ikke har funnet en partner enda, kan du gjerne bruke «veggen» under Facebook-arrangementet for å annonsere om at du har lyst til å gå på kurs, men mangler en partner, slik at andre som også har lyst å gå på kurs men mangler en partner kan få vite om deg!

Kurset «Parallel and Cross Systems» er et must for alle ferske dansere som har danset noe utover et nybegynnerkurs og har gått på oppfølgingskurs, da dette er et utgangspunkt for forståelse av enhver figur i tango.

Vil reklamere også for kurset «Breath and Explosion» som vil bestå av to deler: «Breath» – the art of dancing slow – suspension and sensuous structures, «Explosion» – the art of dancing fast – playful structures with contratiempo and syncopation, samt en kombinasjon av disse to «Breath and Explosion» – dancing with Di Sarli and Troilo.

I perioden 7/12-16/12 vil dere også ha muligheten til å bestille privattimer med dette jordnære, lekne og svært pedagogiske instruktørparet ved å skrive direkte til dem ( danielayluis@luisbianchi.com ).