DANIELA OG LUIS TILBAKE I BERGEN 9.-12.DES.

Daniela og Luis

Daniela og Luis

Semesterets kurshøydepunkt! Vi gleder oss enormt til gjensynet med instruktørparet Daniela og Luis. I sin undervisning har de et sterkt fokus på hvordan kroppen og dens bevegelser kan brukes til å oppnå bedre kontakt og kommunikasjon med partneren. Som de selv sier: «Knowing more steps does not mean dancing better…The key to effortless dancing is body awareness… Awareness of the partner’s body allows for a more gentle and subtle communication… Sequences serve as a tool for learning to control the body more than for dancing» I tillegg framstår musikalitet som kanskje et av deres viktigste verktøy, noe som ofte gjenspeiles når de selv danser. (videoer: milonga, vals, tango, alternativt, komisk, flere..)

Lett og forståelig undervisning
Daniela og Luis er godt over gjennomsnittet åpne og tilgjengelige. Deres varme og humor blir flittig omtalt og satt pris på av personer som har hatt kurs eller privattimer med dem. De er flinke til å avpasse undervisningen til den enkelte persons nivå, og de er spesielt opptatt av å gi personlig tilbakemelding. Dere kan lære mer om paret på websiden deres.

PROGRAMMET: Vi har satt sammen et variert og spennende kursprogram for dere. Det består av både enkeltstående kurs og kurs over to dager, hvor man jobber over flere timer med ett bestemt tema med økende fordypning og vanskelighetsgrad. Nytt for erfarne dansere. Savnet, ønsket eller rett og slett ikke vist om? For våre veldig erfarne dansere har vi i år et spennende kurs ” Intention and protection – Catlike Walk” som vi vil gjøre ekstra oppmerksom som på.

Torsdag 9.des.
17:30-19:00 – Parallel and Cross System (nivå 2-3)
19:30-21:00 – Breath and Explosion I (nivå 3-5)
Fredag 10. des.
17:30-19:00 – Breath and Explosion II (nivå 3-5)
19:30-21:00 – Turns in Close Embrace I (nivå 4-5)
Laurdag 11. des.
12:00-13:30 – The three Crosses (nivå 2-3)
14:00-15:30 – Turns in Close Embrace II (nivå 4-5)
16:00-17:30 – Milonga con Traspie I (nivå 3-4)
Sundag 12. des.
13:00-14:30 – Intention and Projection: Secrets for a Catlike Walk (nivå 4-5)
15:00-16:30 – Milonga con Traspie II (nivå 3-4)

Se vår nivåoversikt for en beskrivelse av nivåene.

«Breath and Explosion» focuses on different dynamics/musicality, one part is about suspended movements (breath), another about rhythmic movements (explosion) and then we put both together in the end exploring how to use these options musically.

The class «Turns in Close Embrace» works with the technique for tiny turns, musical variations, and then finally how to incorporate some tiny colgadas into close-embrace turns that are appropriate for crowded milongas. And we created one more exploring dynamics in colgadas and volcadas – we start with the basic technique and then move into how to slow them down or speed up, stop in the middle, move
from one to the other, etc.

PÅMELDING: Påmeldingen er åpen og gjøres (i forskjell på tidligere) rett på deltaker.no. Meld deg på i dag!
PRIS: Enkel kurs (1,5 timer): 200,-/ person (Parallel and Cross System, The three Crosses, Intention and Projection: Secrets for a Catlike Walk) Dobbel kurs (2* 1,5 timer): 320,-/ person (Breath and Explosion I + II, Turns in Close Embrace I+ II, Milonga con Traspie I + II)

PRIVATTIMER: Daniela og Luis har også mulighet til å gi noen privattimer. Send mail direkte til dem på danielayluis@luisbianchi.com. (Prisopplysning kommer).