TANGOVERTER SØKES TIL BTM 2010!

Bergen Tango Marathon har på rekordtid blitt et attraktivt internasjonalt tangoarrangement. Årets tangomaraton er tredje utgave og avholdes 5. – 7. november i Fensal. I tillegg blir det både før- og ettermilonga.

Maratonkomiteen er i full gang med planleggingen. Vi rekrutterer nå tangoverter som skal ta seg av diverse oppgaver i løpet av maraton. Se alt om dette i tidligere nyhetsbrev av 19. mai som du også finner i nyhetsarkivet: http://news.gmane.org/gmane.recreation.dance.tango.bergen.announce. Se også http://bergentango.no/marathon/

Ta kontakt med noen i maratonkomiteen direkte eller på mail marathon@bergentango.no hvis du skulle være interessert.  NB: FRISTEN ER 15. JUNI! Dette er fordi  alle som får jobb som tangoverter skal få garantert plass på maraton før vi åpner for offisiell påmelding.

Tangohilsen maratonkomiteen v/Dagmar, Bernt, Stian og Gyda

PS: Alle tangodansere i Bergen kan melde sin interesse  – det spiller ingen rolle om du er helt fersk eller har danset lenge! Men du bør være praktisk anlagt, fleksibel, blid og omgjengelig!


Hva skjer neste uke?

Ingenting fra søndag til onsdag.