TANGOVERTER SØKES TIL BTM 2010!

Bergen Tango Marathon har på rekordtid blitt et attraktivt internasjonalt tangoarrangement. Årets tangomaraton er tredje utgave og avholdes 5. – 7. november i Fensal. I tillegg blir det både før- og ettermilonga.

Maratonkomiteen er i full gang med planleggingen. Vi rekrutterer nå tangoverter som skal ta seg av diverse oppgaver i løpet av maraton. Se alt om dette i tidligere nyhetsbrev av 19. mai som du også finner i nyhetsarkivet: http://news.gmane.org/gmane.recreation.dance.tango.bergen.announce. Se også http://bergentango.no/marathon/

Ta kontakt med noen i maratonkomiteen direkte eller på mail marathon@bergentango.no hvis du skulle være interessert.  NB: FRISTEN ER 15. JUNI! Dette er fordi  alle som får jobb som tangoverter skal få garantert plass på maraton før vi åpner for offisiell påmelding.

Tangohilsen maratonkomiteen v/Dagmar, Bernt, Stian og Gyda

PS: Alle tangodansere i Bergen kan melde sin interesse  – det spiller ingen rolle om du er helt fersk eller har danset lenge! Men du bør være praktisk anlagt, fleksibel, blid og omgjengelig!