MAZEN & MARIA TILBAKE I BERGEN 26.-31. JANUAR

Mazen and Maria by Mazen on Facebook

Mazen and Maria by Mazen on Facebook

De dyktige danserne og ettertraktede pedagogene Mazen Kiwan og Maria Filali er tilbake i Bergen og vil tilby både spennende kurs og privattimer. Erfaringer fra tidligere kurs viser at man får mest læringsutbytte dersom man jobber grundig med et tema over flere timer istedenfor mange forskjellige enkeltstående klasser. Derfor vil vi igjen tilby mini boot camps på to nivå.
Body technique klasser med Maria er svært populære og hun er tilbake for å lære oss mer gjennom 2 eneltstående klasser, som er aktuelle både for førere og følgere.

Denne gangen har vi også valgt å vektlegge tangovals. Dette blant annet for å minnes den geniale tango danseren og pedagogen Tete Pedro Rusconi, som nylig døde bare noen få dager etter å ha feiret sin 74-årsdagen. Han er mest kjent for sin musikalitet og oppfatning av dansen som går utover trinnene. Selv om det ikke er mulig å «stjele» hans trinn skal vi i valsklassene likevel se på noe av repertoaret hans og forsøke å gjenskape noe av hans magi.. ( http://www.youtube.com/watch?v=tMgv5kSRWZo )

registrering skjer via et påmeldingsskjema.