BLI MED

Foto: Dag Stenvoll

Bli medlem

Klikk her for å betale Medlemskontigent 2024 (letsreg.com)

Tango Abrazo er en ikke-kommersiell forening som drives av frivillig innsats fra medlemmene. Medlemsavgiften er en viktig inntekstkilde, og ved å bli medlem bidrar du til at vi kan ha et aktivt tangomiljø med et bredt tilbud i Bergen.

Medlemsfordeler

-Redusert pris på dansekvelder, og noen kurs / verksted
-Gratis bruk av våre lokaler for egentrening
-Jevnlig medlemsinformasjon kun sendt ut til medlemmer
-Stemmerett på årsmøtet
-Du bidrar til en mer solid og veldrevet tangoklubb

Hvordan blir jeg medlem og hva koster det?

Medlemskap koster 600 kroner for et helt kalenderår, eller 350 kroner per halvår (januar – juni, juli – desember). Er du helt ny i Tango Abrazo og har betalt for et nybegynnerkurs koster det kun 20,- for medlemsskap det første semesteret! Medlemsavgift må betales her via LetsReg.no. Du kan betale med både Vipps, VISA, MasterCard.

Gullkort

Gullkort koster 2400 kroner per kalenderår, eller 1250 kroner per halvår (januar – juni, juli – desember). Prisen inkluderer medlemskapsavgift. Da er du medlem og får i tillegg fri tilgang til alle ordinære dansekvelder. Gå for gull her!

Bli vert

Hvorfor skal du bli vert? Vertene er superheltene våre. Uten verter kan vi ikke ha noen milongaer.

Hva er fordelene?

Du blir bedre kjent med medlemmer, DJ-er og tilreisende tangodansere. Du blir lagt merke til og har større sjanse for å få danse oftere. Hvis du stiller opp som vert 1-2 ganger i måneden, får du komme gratis på alle milongaer den måneden du har stilt opp. Har du spørsmål eller vil melde din interesse, skriv e-post til milonga-ansvarlig: milonga@bergentango.no

Personvernerklæring i Tango Abrazo

Denne personvernerklæringen gjør rede for Tango Abrazos (TA) håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi samarbeider med.

Behandlingsansvarlig i TA er styreleder om ikke oppgaver er delegert til andre styremedlemmene. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til styret@bergentango.no

Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen ved å betale medlemsavgift på Deltaker.no, samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, innkallinger til årsmøter mm. Når du avslutter medlemskap ved å sende beskjed om dette, slettes dine personopplysninger. Hvis ikke du fornyer medlemskapet når den betalte perioden har tatt slutt, er din e-postadresse automatisk slettet fra medlemslisten, og du vil ikke få innkallinger ol.

Henvendelser
Det er mulig å ta kontakt med TA ved å sende e-post til styret eller melding på TA side på Facebook. Epost-adressene finner du på nettsidene til Tango Abrazo. Men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Vurder derfor om du vil sende sensitivt innhold per e-post.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren. 

Påmelding kurs og arrangementer
Påmelding til kurs skjer via LetsReg.no. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn og kontaktopplysninger, evt. allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.

Bilder og video
Under enkelte av klubbens arrangementer tas bilder/video av f.eks. kursaktivitet, dansing eller stemningsbilder som brukes til promotering av klubben på våre nettsider og i sosiale medier. Personer som kan ha særskilte behov for skjerming bes kontakte styret v/webansvarlig.