Nybegynnerkurs i Argentinsk Tango

Kom å lær argentinsk tango med noen av Bergen bys mest erfarne tangodansere! 

2024 sitt første nybegynnerkurs i argentinsk tango er planlagt , og det betyr at det er din tur til å la deg lokke ut på dansegulvet.

I nybegynnerkurset vil du bli kjent med dansen gjennom å lære tangoens grunnleggende steg og teknikker. Du vil bli vist de ulike danseposisjonene (åpen og lukket abrazo), og vil få prøve deg på figurer som brukes på dansegulvet. Men vel så viktig vil du lære om kommunikasjon og samhandling, samt forståelsen for at følger og fører har likeverdige roller i dansen – alle viktige verktøy for å låse opp tangoens hemmeligheter. 

Vi tilbyr deg noen av Bergens mest erfarne dansere som instruktører på kurset, som vil  gi deg alt de har for å sikre at du får en god opplevelse  inn i tangoens fascinerende verden.                 

Påmelding her

Når? – Lørdag 20. januar fra kl. 16.00-19.00 (Bergen Body Work)             

            -Søndag 21. januar fra kl. 13.00-16.00 (Bergen Body Work)              

            -Lørdag 3. februar fra kl. 13.00-16.00 (Bergen Body Work)            

           -Søndag 4. februar fra kl. 13.00-16.00 (Bergen Body Work) 

Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg           

Hvem holder kurset? -Erfarne instruktører

Hvem passer det for?– Passer for de som ikke har danset før og for de som ønsker å friske opp det de har lært på tidligere kurs.  

Hva koster det? – 1200,- per person (600,- for studenter), som inkluderer rabattert medlemskap i Tango Abrazo ut gjeldende halvår (gir rabatt på dansekvelder, mm). NB! Du må gå til https://www.deltager.no/event/medlemskontigent_2023 og betale 20,- for å registrere deg som medlem. Hvis du bare ønsker å være med første helg, koster det halv pris.

Trenger jeg kurspartner? – Det er en fordel å melde seg på i par, men har du ikke dansepartner så meld deg på likevel. Vi vil forsøke å være behjelpelige med å finne kurspartner. 

Bruk også facebookgruppen vår https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/ og se om du finner noen å melde deg på med der.

Velkommen!