OM TANGO ABRAZO

l.: Dag Stenvoll

***Her kan du lese vedtektene for Tango Abrazo.***

Her er Tango Abrazos årsrapport for 2016 / 2017 / 2018 / 2019.

Hva er Tango Abrazo?

Tango Abrazo er en forening for fremme av argentinsk tango i Bergen. Foreningen har som mål å være en møteplass og læringsarena for tangointeresserte. Foreningen skal bidra til å ivareta tangodansernes interesser i Bergen.

Hva tilbyr vi?

Vi arrangerer jevnlig kurs på flere nivå, milongaer (dansekvelder) tre dager i uken, verksteder (drop-in kurs) og practica (øvingskvelder). Noen ganger inviteres profesjonelle tangoinstruktører utenfra Bergen til å holde kurs. Fra tid til annen arrangeres også fester og ball. I tillegg til sine mange dyktige dansere er Bergen kjent for sitt fantastiske DJ-miljø. For oppdatert informasjon, følg med på disse nettsidene, spesielt kalendersiden, samt Facebook-sidene våre.

Her finner du mer om arrangementer i Tango Abrazos lokaler.

Ønsker du en litt original vri på teambuildingen på jobben, eller å overraske en jubilant med oppvisning i argentinsk tango? Vi kan for en rimelig penge skreddersy et show eller et kort, humørskapende introduksjonskurs for ditt selskap/arrangement.

Hvor holder vi til?

Bergen Body Work sine lokaler.

Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen.

Du finner oss her 

Hvordan drives klubben?

Klubben drives av et styre bestående av frivillige som brenner for at vi skal ha et aktivt og levende tangomiljø i Bergen. Styret velges på årsmøtet hvert år. Styreleder velger for ett år, styremedlemmer for to år. Aktiviteten i klubben er drevet på ikke-kommersiell basis, og det ligger masse dugnadsarbeid bak arrangementene våre. Alle som ønsker det kan bli medlem av klubben mot en medlemsavgift.

Hvilket sosialt og fysisk miljø ønsker vi?

Tango Abrazo skal ha et inkluderende miljø der alle medlemmer og besøkende behandler hverandre med respekt. Si fra om du opplever eller ser noe som ikke er i tråd med dette. Vi ber om at du ikke bruker parfyme, da noen reagerer på det. Les mer om parfymeallergi og intoleranse. Vennlig hilsen styret.

Er du instruktør?

Hvis du er tilreisende instruktør, som ikke er bosatt lokalt og som ønsker å tilby privattimer i vårt dansestudio på Bergen Body Work: Send en forespørsel om dette til Tango Abrazo på forhånd, og vi vil sjekke om dette passer inn i klubbens planer.

Nøkkelinfo

Organisasjonsnr.: 982339286
Besøksadresse: Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen.
E-post: tangoabrazo@bergentango.no
Telefon: Se liste over styremedlemmer
Betalingsløsninger: For kurs og medlemskontigent betaler du via LetsReg.no (der får du valget mellom å betale med kort eller Vipps)
På milongaer tar vi betaling med Vipps.

Kontaktinformasjon

Det sittende styret 2023-2024