Velkommen til kurshelg med Ayse og Maxi!

Dansestjernene Ayse og Maxi kommer tilbake til oss 13. – 18. juni, og det er bare å glede seg! 

Maxi er en Bergensvenn som i mange år har kurset Tango Abrazo sine dansere, og i fjor hadde han for første gang med seg Ayse. Paret høstet kjempegode tilbakemeldinger for sine kurs og sin undervisningsstil. Som danselærere er de opptatt av grunnteknikk og mener at den enste måten å utvikle seg på er å holde fokus på basisteknikk uansett hvor avansert dansesekvenser du skal gjøre.  Det var en fryd å ha de på besøk i fjor, så spenn setebeltene for i år. Vi har en supergøy og lærerik dansehelg i vente!

Årets kursmeny er som følger

Kurs 1: VALS: 

Alterasjoner, musikalske endringer, sentrifugal kraft i komplekse sekvenser 

Nivå: Middels /høy -avansert

KURS 2: DYNAMIKK I GIRO: 

I dette kurset vil du lære forskjellige metoder for å danse giro. Du vil lære deg et organisert system som vil hjelpe deg med  giroene dine, og kanskje du blir nødt til å avvende deg med noen av dine tidligere teknikker som du trodde funket.  «Giro milonguero» med lukket omfavnelse, «Melodic Giro», «Giros Centrifugal force» vil være i fokus under dette kurset.  Tolkning av musikken og hvordan man bruker den i dansen, er også en med på å forbereder kroppen på de forskjellige giroene – noe som også vil være et tema i kurset. 

Nivå: Nybegynnere +1 år/ Middels/høy-avansert

Kurs 3: UTNYTTE KREATIVITETN MAKSIMALT:

Kreativitet på sitt beste: Lær å lede som en følger og å følge i rollen som leder. 

Det handler om utviklingen av tango, hvor begge roller kan foreslå en sekvens. På dette kurset vil du lære språket for å åpne opp for sekvenser når du er følger, og som leder vil du lære å følge sekvenser som blir åpnet opp for av følger. LA OSS SKAPE NOE SAMMEN!

Nivå: Middels /høy-avansert

KURS 4: FULL «CONNECTION»:  

I dette kurset vil du lære teknikker for å forbedre «connection» paret imellom. Det vil handle om å  optimalisere flyten i dansen, samt dele opp ansvaret til leder/følger ved hjelp av forskjellige «koblingsmotorer».  I dette kurset vil de også se på  ikke funksjonelle dansemetoder som blokkerer flyten vår. 

Nivå: Nybegynnere +1 år/ Middels og avansert

NB! Det er påmelding i par. De av dere som danser begge roller er hjertelig velkommen til å melde dere på sammen som doble roller. Kurs er på engelsk.

Instruktørene:

Maximiliano Cristiani er en kjent og kjær tangoinstruktør som har vært i Bergen ved flere anledninger. Han er en utmerket danser og en veldig givende tangolærer. Han har tidligere vunnet VM i tango, laget film og er en anerkjent danseinstruktør i både Argentina og Europa. 

Ayse Gencalp er tidligere finalist i Metropolian Tango Championship i både 2012 og 2016, hun har vært ansatt i ulike prestigefulle dansekompanier, og regnes for å være en utmerket tangoinstruktør i både Europa, Asia og Sør-Amerika. 

I tillegg til å være gode dansere og lærere, er de utrolig hyggelige mennesker,  veldig sosial og likandes folk med et smittende engasjement. Det blir en gøy helg!

Sted: 

Kurs holdes på Bergen Body Work. Adresse: Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen 

Kulturhuset Danckert Krohn. Adresse: Kong Oscars gate 54

Timeplan:

Torsdag 13.juni: Kurs 1, VALS.  Fra kl. 18.30 – 20.00 på Bergen Body Work

Lørdag 15.juni: Kurs 2, DYNAMIKK I GIRO. Fra kl. 12.00 – 13.30 på Danckert Krohn

Lørdag 15.juni: Kurs 3, Å UTNYTTE KREATIVITETEN SAMMEN.  Fra kl. 13.345- 15.15 på Danckert Krohn              

Søndag 16. juni: Kurs 4, FULL «CONNECTION». Fra kl. 17.00 – 18.30 på Bergen Body Work

Pris

Det koster 800 kr. pr. par. Så er det 10% rabatt hvis du ønsker å gå på 3 eller flere kurs. Bruk kampanjekode: «3 KURS +» 

PÅMELDING HER: https://www.letsreg.com/no/event/kurshelg_med_ayse_og_maxi_07062024#init

Registreringer kan ikke refunderes.

Takk for at du ikke bruker parfyme, da noen reagerer på det.

HJERTELIG VELKOMMEN!