Videregåendekurs med Frantz Jozsef og Mikaela

Velkommen til videregående kurs i argentinsk tango.

Dette er kurset for deg som nylig har gått nybegynnerkurs, eller har danset en stund og ønsker å forbedre kvaliteten på grunnbevegelsene i dansen.

Kurset vil i hovedsak bygge på innholdet fra nybegynnerkurset: gange, forover/bakover ocho, og krysset. Videre blir dere introdusere til  girobevegelser i tango – en sirkulær kombinasjon av sidesteg og ochos. Grunnelementene i dansen vil være basisen for kurset, med like stor vekt på fører og følgers rolle.  Det vil også bli lagt vekt på at tango er en sosial dans der man bytter partner, så gjennom kurset vil du få utfordret deg på dette. 

Instruktører for kurset er Frantz Jozsef og Mikaela – erfarne dansere og erfarne kursholdere, med lang fartstid på nasjonale og internasjonale dansegulv. De vil gjennom hele kurset bistå deg på det nivået du er, slik at alle kan få mest mulig utbytte av kurset. De vil også gi dere nyttige øvelser for egentrening som dere kan ta med dere videre.

Meld deg på her

Lokasjoner for kurs:

Lørdag 20.4, kl. 14.00-17.00 Kultursalen Vitalitetssenteret på Møhlenpris,  Wolffs gate 12.

Søndag 21.4, kl. 17.00-20.00 Kultursalen Dankert Krohn,  Kong Oscars gate 54 

Lørdag 27.4  kl. 13.00 -16. 00 Bergen Body Work, Vestre Strømkaien 1 

 Søndag 28.4 kl. 13.00 -16.00 Bergen Body Work, Vestre Strømkaien 1

Priser

  • Påmelding individuellkr 1 200,00
  • Påmelding student (studentlegitimasjon må vises på første kursdag)kr 600,00

Registrering skjer enkeltvis, men skriv opp navnet på partneren din når du registrer deg. Dersom du ikke har partner så meld deg på likevel, så prøver vi å matche de som melder seg på individuelt 

Du kan også bli med i denne gruppen og selv annonsere / søke etter partner: https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/

Fint om du ikke bruker parfyme da noen kan reagere på det