Nybegynnerkurs med Eirik og Olga

Kom å lær argentinsk tango med noen av Bergen bys mest erfarne tangodansere! 

I nybegynnerkurset vil du bli kjent med dansen gjennom å lære tangoens grunnleggende steg og teknikker. Du vil bli vist de ulike danseposisjonene (åpen og lukket abrazo), og vil få prøve deg på figurer som brukes på dansegulvet. Men vel så viktig vil du lære om kommunikasjon og samhandling, samt forståelsen for at følger og fører har likeverdige roller i dansen – alle viktige verktøy for å låse opp tangoens hemmeligheter. 

Instruktører denne gangen er Eirik og Olga. De er meget erfarne dansere og instruktører og vil gi deg alt de har for å sikre at du får en god opplevelse  inn i tangoens fascinerende verden.            

Påmelding her                    

Når? –  4 tirsdager i mai (07.05, 14.05, 21.05, 28.05) fra 17:30-19:30.  

Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg                

Hvem holder kurset? -Eirik og Olga

Hvem passer det for?– Passer for de som ikke har danset før og for de som ønsker å friske opp det de har lært på tidligere kurs.  

Hva koster det? – Påmelding individuell: 900 kr. per person. Påmelding student (studentlegitimasjon må vises på første kursdag): 450 kr.

Trenger jeg kurspartner? – Det er en fordel å melde seg på i par så bruk gjerne denne gruppen for å søke etter partner:   https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/  Dersom du ikke har partner så meld deg på likevel! Vi prøver å matche de som melder seg på individuelt. 

Velkommen!