Bootcamp, Ruben og Sabrina – med FJ og Sabrina

Ruben og Sabrina Veliz har besøkt Bergen årlig siden 2016, og et stort antall dansere i Bergen har latt seg inspirere av deres tango salón dansestil, men ikke minst av deres pedagogiske system når det gjelder å utvikle seg som tangodanser.I anledning seminarhelgen i mars ønsker klubben å å tilby en kursrekke på 4 ganger som er ment å fungere både som innføring i og repetisjon av grunnteknikkene. På dette kurset vil dere få innblikk i hva de mener med å bruke «sylinderen», kontaktarbeidet i gulvet (pisada), funksjonen av dorsalene som drivkraft og kommunikasjon i sirkulære bevegelser, samt bevissthet om teknikken til den frie foten vs. standfoten, for å nevne noe. Systemet vil bli gjennomgått helt fra enkle grunnleggende øvelser til små kombinasjoner som er tilpasset flyten på en milonga.

Om instruktørene: Sabrina og Frantz Jozsef hatt Ruben og Sabrina Veliz som hovedlærere siden 2016, og har inkorporert deres teknikk i sin egen dans og undervisning.

Påmelding HER

Når? – Tirsdag 30. 01, 13.02, 20.02 og 05.03. 18.00-19.30 (Bergen Body Work)                  

Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg                

Hvem holder kurset? -Erfarne instruktører

Hvem passer det for?– Nivå: Alle – Det anbefales at man har gjennomført videregående kurs og har noe danseerfaring for å få best utbytte.

Hva koster det? – 900,- per person (600,- for studenter)

Trenger jeg kurspartner? – Det er en fordel å melde seg på i par, men har du ikke dansepartner så meld deg på likevel. Vi vil forsøke å være behjelpelige med å finne kurspartner. 

Bruk også facebookgruppen vår https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/ og se om du finner noen å melde deg på med der.

Velkommen!