Nybegynnerkurs med Susana og Rune

Nybegynnerkurs. Kom å lær argentinsk tango! 

Vi har nytt nybegynnerkurs på gang, og denne gangen er det våre eminente kursholdere Susana og Rune som skal introdusere dere til tangoens vakre verden.

I nybegynnerkurset vil du bli kjent med dansen gjennom å lære tangoens grunnleggende steg og teknikker. Du vil bli vist de ulike danseposisjonene (åpen og lukket abrazo), og vil få prøve deg på stegkombinasjoner som brukes på dansegulvet. Men vel så viktig, vil du lære om kommunikasjon og samhandling, samt forståelsen for at følger og fører har likeverdige roller i dansen – alle viktige verktøy for å låse opp tangoens hemmeligheter. 

Høstens instruktører er Susana og Rune. De er meget erfarne dansere og  vil gjøre sitt for at du i løpet av dette kurset virkelig skal få smake på dansegleden.  Gjennom å mestre noen basissteg og finne den gode kommunikasjonen mellom deg og partneren din, håper vi at dette bare er begynnelsen på en lang og spennende tangoreise. 

Påmelding her

Når? –  Lørdag 25. november fra kl. 14.00-17.00              

            -Søndag 26. november fra kl. 14.00 -17.00           

Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg           

Hvem holder kurset? –  Susana og Rune 

Hvem passer det for?– Passer for de som ikke har danset før og for de som ønsker å friske opp det de har lært på tidligere kurs.  

Hva koster det? – 800,- per person (600,- for studenter), som inkluderer rabattert medlemskap i Tango Abrazo ut gjeldende halvår (gir rabatt på dansekvelder, mm). NB! Du må gå til https://www.deltager.no/event/medlemskontigent_2023 og betale 20,- for å registrere deg som medlem. 

Trenger jeg kurspartner? – Det er en fordel å melde seg på i par, men har du ikke dansepartner så meld deg på likevel. Vi vil forsøke å være behjelpelige med å finne kursrpartner. 

Bruk også facebookgruppen vår https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/ og se om du finner noen å melde deg på med der.

Takk for at du ikke bruker parfyme, da noen reagerer på det.

Velkommen!