Nybegynnerkurs i argentinsk tango, høst 2023

Nybegynnerkurs med Kenneth og Nina

Kom å lær argentinsk tango og bli med å dans deg inn i høsten! 

Vi har nytt nybegynnerkurs på gang og denne gangen er det våre eminente kursholdere Kenneth og Nina som skal ta dere med ut i tangoens vakre verden.

I nybegynnerkurset vil du bli kjent med dansen gjennom å lære tangoens grunnleggende steg og teknikker. Du vil bli vist de ulike danseposisjonene (åpen og lukket abrazo), og vil få prøve deg på figurer som brukes på dansegulvet. Men vel så viktig vil du lære om kommunikasjon og samhandling, samt forståelsen for at følger og fører har likeverdige roller i dansen – alle viktige verktøy for å låse opp tangoens hemmeligheter. 

Høstens instruktører er Kenneth og Nina. De har holdt en rekke kurs tidligere, både for nybegynnere, men også for mer erfarne dansere. De vil gjøre sitt for at du i løpet av dette kurset virkelig skal få smaken på dansegleden.  Gjennom å mestre noen basissteg og finne den gode kommunikasjonen mellom deg og partneren din, håper vi at dette bare er begynnelsen på en lang og spennende tangoreise. 

Påmelding her

Når? –  Mandag. 18. september fra kl. 18.00-20.00 (Bergen Body Work)             

            -Mandag  25. september fra kl. 18.00-20.00 (Bergen Body Work)              

            -Mandag 2. oktober fra kl. 18.00-20.00 (Bergen Body Work)            

           -Mandag 9. oktober fra kl. 18.00-20.00 (Bergen Body Work)

           -Mandag  16. oktober fra kl. 18.00 -20.00 (Bergen Body Work)

           -Mandag 23. oktober fra kl.18.00 -20.00 (Bergen Body Work) 

Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg           

Hvem holder kurset? –  Kenneth og Nina 

Hvem passer det for?– Passer for de som ikke har danset før og for de som ønsker å friske opp det de har lært på tidligere kurs.  

Hva koster det? – 1200,- per person (600,- for studenter), som inkluderer rabattert medlemskap i Tango Abrazo ut gjeldende halvår (gir rabatt på dansekvelder, mm). NB! Du må gå til https://www.deltager.no/event/medlemskontigent_2023 og betale 20,- for å registrere deg som medlem. 

Trenger jeg kurspartner? – Det er en fordel å melde seg på i par, men har du ikke dansepartner så meld deg på likevel. Vi vil forsøke å være behjelpelige med å finne kursrpartner. 

Bruk også facebookgruppen vår https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/ og se om du finner noen å melde deg på med der.

Takk for at du ikke bruker parfyme, da noen reagerer på det.

Velkommen!