Kurshelg med Ayse og Maxi

Velkommen til kurshelg med Alyse og Maxi!

Disse dansestjernene kommer på besøk til oss 12. – 15. oktober, og de byr på intet mindre enn 7 ulike tangokurs! Her er det bare å velge å vrake og finne det som passer deg best. Enjoy!

NB! Det er påmelding i par. De av dere som danser begge roller er hjertelig velkommen til å melde dere på sammen som doble roller.

Program

1: PRACTICATIMER: Dette er som en stor felles privattime! Få med deg en partner og spør instruktørene om alt du måtte lure på om tangoen din. Her er det lave skuldre og fokus på god trening som gjelder. Varighet to timer!

Nivå: åpent for alle.

Tidspunkt: Torsdag 12.oktober, kl. 19:45 – 21:45

2: PARTEKNIKK: Dette er en grunnleggende time for alle nivå. Vi vil jobbe med grunnleggende strukturer i tango for å sikre oss at dansen, holdningen og abrazoen vår er funksjonell og komfortabel. For instruktørene er dette en førsteprioritet i undervisningen.

Nivå: åpent for alle.

Tidspunkt: Fredag 13. oktober, kl. 17:30-19:00 

3: MILONGERO-STIL: Her vil du lære gode teknikker og figurer for å danse på små plasser og trange dansegulv. Instruktørene vil forklare oss hva «Milongero-stil» er og hvordan du kan bruke det når du danser. 

Nivå: åpent for alle

Tidspunkt: Lørdag 14. oktober, kl. 13:00 -14:30

4: TANGOFLYT: Her får du hjelp til å finne flyten i dansen din! Vi ser på hvordan vi kan lenke sammen og fortsette bevegelser uten å stoppe opp, og hvilke figurer og bevegelser som kan gi oss følelsen av flyt i dansen!

Nivå: intermediate-advanced.

Tidspunkt: Lørdag 14. oktober, kl. 14:45 – 16:15

5: MUSIKALITET: Her ser vi på ulike musikalske konsepter i tango og hvordan vi kan bruke musikken aktivt i dansen vår, med melodiske og rytmiske strukturer, ulike tempo etc. Vi vil for eksempel lære om «contratiempo», og bruk av synkoper i lineære og sirkulære bevegelser. 

Nivål: Intermediate-advanced

Tidspunkt: Søndag 15. oktober, kl. 12:15 – 13:45

6: DYNAMIKK I GIRO: Her får vi lære mange ulike typer giro; «Giro milonguero» , melodiske giros og «Giros

Centrifugal force». Her handler det med andre ord både om musikalitet og hvordan vi bruker kroppen for å få til de ulike typene giro!

Nivål: Intermediate high -advanced

Tidspunkt: Søndag 15. oktober, kl. 14:00 – 15:30

7: FULL KONTAKT: Her får du hjelp til å finne viktige ressurser for å forbedre kommunikasjon begge veier i paret. Instruktørene vil også vise oss hvordan begge roller kan være aktive og ta ansvar/initiativ ved å bruke ulike nyanser i kommunikasjonen, og hvordan du kan bli kvitt lite funksjonelle måter å kommunsiere på som skaper mindre flyt i dansen.

Nivå: Intermediate and advanced.

Tidspunkt: Søndag 15. oktober, kl. 15:45 . 17:15

Instruktørene:

Maximiliano Cristiani er en kjent og kjær tangoinstruktør som har vært i Bergen ved flere anledninger. Han er en utmerket danser, en veldig givende tangolærer og ikke minst, en veldig sosial og likandes fyr med et smittende engasjement. Han har tidligere vunnet VM i tango, laget film og er en anerkjent danseinstruktør i både Argentina og Europa. 

Ayse Gencalp er et nytt bekjentskap for oss i Bergen. Men da vi vet at hun har vært finalist i Metropolian Tango Championship i både 2012 og 2016, at hun ha vært ansatt i ulike prestigefulle dansekompanier, og at hun regnes for å være en utmerket tangoinstruktør i både Europa, Asia og Sør-Amerika,  føler vi oss trygge på at vi er i de beste tangohender. Så dette kan bli den perfekte blanding av intense tangokurs og fenomenalt god stemning! 

Meld deg på her

Sted: 

Alle kurs holdes på Bergen Body Work. Adresse: Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen.

Timeplan oppsummering:

Torsdag: 19:45-21:45 Practicatimer

Fredag: 17:30-19:00 Parteknikk

Lørdag: 13-14:30 Milongero-stil

                14:45-16:15 Flyt

Søndag: 12:15-13:45  Musikalitet

              14:00-15:30  Dynamikk i giro

              15:45-17:15  Full kontakt

Pris

Det koster 700 kr. pr. par. Så er det 10% rabatt hvis du ønsker å gå på 3 eller flere kurs, og 15% rabatt hvis du ønsker å gå på 6 eller flere kurs.

Takk for at du ikke bruker parfyme, da noen reagerer på det.

HJERTELIG VELKOMMEN!