Nybegynnerkurs i argentinsk tango, høst 2023

Kom å lær argentinsk tango med noen av Bergen bys mest erfarne tangodansere! 

Endelig er det klart for høstens nybegynnerkurs i argentinsk tango, og det betyr at det er din tur til å la deg lokke ut på dansegulvet.

I nybegynnerkurset vil du bli kjent med dansen gjennom å lære tangoens grunnleggende steg og teknikker. Du vil bli vist de ulike danseposisjonene (åpen og lukket abrazo), og vil få prøve deg på figurer som brukes på dansegulvet. Men vel så viktig vil du lære om kommunikasjon og samhandling, samt forståelsen for at følger og fører har likeverdige roller i dansen – alle viktige verktøy for å låse opp tangoens hemmeligheter. 

Høstens instruktører er Kirsten og Frantz Jozsef. De er noen av Bergens mest erfarne dansere, har vært på et ukjent antall dansegulv i alle verdens hjørner, og kan fortelle deg alt du trenger å vite om tangoens fascinerende verden.                 

Når? – Lørdag 26. august fra kl. 12.00-15.00 (Bergen Body Work)             

            -Søndag 27. august fra kl. 12.00-15.00 (Bergen Body Work)              

            -Lørdag 2. september fra kl. 12.00-15.00 (Vitalitetssenteret på Møhlenpris)            

           -Søndag 3. september fra kl. 12.00-15.00 (Vitalitetssenteret på Møhlenpris) 

Hvor? – Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen. Bergen Body Works sine lokaler 2.etg           

             – Wolffs gate 12, 5006 Bergen. Dansesalen på Vitalitessenteret. 

Hvem holder kurset? – Frantz Jozsef og Kirsten 

Hvem passer det for?– Passer for de som ikke har danset før og for de som ønsker å friske opp det de har lært på tidligere kurs.  

Hva koster det? – 1200,- per person (600,- for studenter), som inkluderer rabattert medlemskap i Tango Abrazo ut gjeldende halvår (gir rabatt på dansekvelder, mm). NB! Du må gå til https://www.deltager.no/event/medlemskontigent_2023 og betale 20,- for å registrere deg som medlem. 

Trenger jeg kurspartner? – Det er en fordel å melde seg på i par, men har du ikke dansepartner så meld deg på likevel. Vi vil forsøke å være behjelpelige med å finne kursrpartner. 

Bruk også facebookgruppen vår https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/ og se om du finner noen å melde deg på med der.

Velkommen!