Videregående/lett øvet med Solveig og Bogdan. Oppstart 27.mars

Bli med videre på tangoreisen!
Vi inviterer til videregående kurs i argentinsk tango med Solveig og Bogdan.

NIVÅ: videregående/lett øvet.

NÅR: Kurset går over 8 mandager fra kl. 17.00 -18.30, med oppstart 27. mars og avslutning 5.juni 2023. (3. april, 10. april og 1.mai utgår pga. ferie og fridager.)

HVOR: Kurset holdes i lokalene til Bergen Body Work. Adresse: Vestre Strømkaien 1, 5008 Bergen

PÅMELDING:
https://www.deltager.no/event/kurs_for_viderekomne_lett_ovet_-_solveig_og_bogdan

NB! Registrering og betaling skjer pr. kursdeltaker. Dersom dere er et par som skal gå sammen, så registrer dere enkeltvis, men skriv opp navnet på partneren din når du registrerer deg. Dersom du ikke registrerer navn på partner vil vi hjelpe deg å finne en partner.
Du kan også bli med i denne gruppen og selv annonsere / søke etter partner: https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/»
Fint om du ikke bruker parfyme, da noen kan reagere på det.

OM KURSET: På dette kurset kommer våre entusiastiske og erfarne instruktører til å ta gruppen dypere inn i den argentinske tangoens fascinerende verden på en strukturert og morsom måte. Det blir mye repetisjon av grunnleggende elementer som lineære og sirkulære bevegelser, i tillegg til vanlige bevegelsesstrukturer. Det vil også bli lagt mer vekt på kvalitet i holdning og bevegelse, og dansing i tett abrazo.

Det nye på dette kurset, vil være funksjonell tilnærming til dansing i kryss- og parallelsystem, samt overgangene mellom dem – noen som er svært viktig i dansehverdagen. Kurset er tilpasset de som nettopp har gjennomført nybegynnerkurs, men også de som tidligere har startet dansereisen, og som nå har lyst å gå «back to basics» for å bli en tryggere danser på practica og milonga.

Dette kan bli årets siste kurs med Solveig og Bogdan – ikke gå glipp av sjansen å lære tango med et av byens mest sjarmerende instruktørpar!