Kurs i følgerteknikk for alle nivå

med Olga Shangina Williams

Den 24. og 25. oktober blir det kurs i følgerteknikk med Olga Shangina Williams. Kurset er ment for alle nivå og man kurses uten dansepartner. Pris: 500,- for ikke-medlemmer og 400,- for medlemmer.

Kurset går over to dager:
Lørdag 24 oktober kl. 11-14
Søndag 25. oktober kl. 11-14

På kurset vil vi ta for oss grunnleggende bruk av kroppen i dans, der alignment i kroppen (posisjonering av kroppen), balanse og embrace er viktige komponenter. Vi vil fokusere på vektskifte sammen med balanse, forklare hva «free leg» betyr og hvordan det oppstår i dansen. Videre vil vi vie oppmerksomhet til akse og hvordan aksen beveger seg med følger. Dette vil vi også gjøre ulike øvelser for.

vil også forklare hva som menes med aktiv embrace og begrepene torsion og dissociation når en går/danser, blant annet hvordan utførelse av torsion og dissociation brukes til å gjøre bedre Ochos, og hvordan bevissthet på sirkelbevegelse/spiral kan gi et løft til Giros og dansen generelt.

Olga har lang instruktør- og danseerfaring, og er godt likt av både nybegynnere og erfarne tangodansere – hun gir gode forklaringer og ærlige svar. Olga har et godt øye for teknikk, stil og eleganse.

Velkommen til kurs! Påmelding her