Tango-flow, med Annabel & Janne, 21. og 22. januar

Lørdag 21. januar 12-14, og Søndag 22. januar 18-20

Nivå: øvet/viderekomne.
NB! Sted: Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54

Tema: Musikkens eget åndedrett, kontakt med partner, caminada i tett omfavnelse. Enkle stegkombinasjoner for trange dansegulv.

Tango er å hengi seg til her og nå. Men hva skaper dette overskuddet? På dette kurset har vi fokus på relasjon framfor prestasjon. Vi skal finne kontakt med egen kropp og pust og lar oss inspirere av musikken vi danser til. Vi byr også på flere øvelser som kan bli pedagogiske verktøy for egen undervisning.

Annabel Guaita er pianist, driver konseptet lyttelos og har vært medlem av Tango Abrazo siden tidenes morgen. Hun har danset førerollen siden 2005, drevet av lysten til å utforske tangoens improvisasjonsmuligheter. Tangolab var hennes lekegrind fra 2011-16 der hun sammen med flere partnere eksperimenterte med ulike tilnærminger til tangoen.

Janne Almenning begynte å danse tango på kurs med Annabel. Sammen med Jørn Aaberg har hun holdt flere kurs, både i Tango Abrazo og hjemme på Sandane.

Start det nye året med den gode flyt-følelsen!

Påmelding i par. Frivillig partnerbytte.

Påmelding:
https://www.deltager.no/event/tango-flow_-_med_annabel__janne_januar_2023