Nyheter om lokalen

Hvorfor har Tango Abrazo flyttet ut av Jekteviken til Kong Oscars gate?

Tango Abrazo har leid Jekteviken-lokalet av Bergen kommune I vel 20 år. I høst fikk vi beskjed om at kommunen hadde besluttet at vi må flytte ut midlertidig, fordi kommunen skal se på brannsikkerheten m.m. De må også videre gjøre vurderinger om vi kan returnere og om vi kunne drive klubben på samme måte med alle våre aktiviteter. Vi har en gruppe med m.a styreleder og andre som har meldt seg frivillig som jobber inn mot kommunen for at vi kan få komme tilbake. Vi er svært fornøyd med lokalet i Jekteviken som vi har disponert helt for oss selv, både til kurs, milongaer og egenøving. Det er ingen garanti for retur og derfor er vi åpen for å se på alternative muligheter alene, eller sammen med andre danseorganisasjoner i Bergen.

Vi har allerede prøvd noen forskjellige lokalene og planlegger å prøve flere, det er derfor vi anbefaler å alltid dobbeltsjekke i kalenderen eller facebooksiden om hvor milonga den uken skjer. Vi er også alltid glade for å høre din tilbakemelding og mening om forskjelige gulver. Du kan skrive til oss til tangoabrazo@bergentango.no

 Styret, mai 2022