Tangouke med Maximiliano og Antonella

Velkommen !

PÅMELDING PRIVATTIMER  her

TIRSDAG: DROP IN klokken 18.00 – 19.30 Kom å bli kjent med instruktørene! Egen pris for praktica: 130 for medlemer og 180 for ikke-medlemmer.
Maxi skriver: «bli med å danse, gi slipp på usikkerheter og spør oss intruktører hva du trenger. Dette blir som en delt privattime: Du kan spørre om teknikk, musikalitet, og figurer» / PRACTILESSON:come, dance, and get rid of all your doubts, ask the teachers everything you need about your dance.  It’s like a big shared private class. You can ask about technique, musicality, dance figures, 

ONSDAG kursnr 2 klokken 18.00 – 19.30 : “T.E.M.” Technique, Embellishment & Musicality  – hvordan kombinere teknikk, pynt og musikalitet.
Målet for denne timen er å kunne bevege seg fritt med god balanse for å kunne fokusere på musikalitet med partner. «Teknikk er vår kraft til å skape magi og uttrykke oss selv hundre prosent»/  “T.E.M.” Technique,Embellishment & Musicality   This class will connect these 3 topics all together in one. Technique helps embellishment, and embellishment knowledge can trigger and improve our musicality. What’s the goal of the class? I want you to be able to move actively  and free of balance issues, to really focus on Music and your partner. Technique is our magic power that let us to express ourself 100 %

WEEKEND  

FREDAG
kursnr 3 klokken 18.30 – 20.00: Improvisasjon og kreativitet: lær deg å følge som en leder og veilede/guide som en følger! VI skal lære å ta plass for å kunne gjøre pynt som følger, og fører skal lære hvordan å skape som for å lede./ Improvisation creativity, learn to follow as a leader and guide as followers!!!followers leaders creating together.  Learn to take your spaces to make decorations as a follower, learn to create spaces as a leader

LØRDAG
kursnr 4 Klokken 13.00- 14.30: Komplekse rytmiske sekvenser ment for sosial dans./ Complex rhythmic sequences combining styles for social dance

Pause 30 minutter
kursnr 5 klokken 15.00- 16.30: Individuell milonga øving, musikalitet i teori og praksis. Forskjell mellom «traspie» and «synkopering»  Figurer til sosial dans/ Individual Milonga training, theory and practice of musicality, ● difference between «traspie» and «syncopation» ● Figures for social dance.

20.00-00.00: Festmilonga. Dj Gabriel. Antonella og Maximiliano show. Betaling i døren 80/100kr.

SØNDAG
kursnr 6 13,00- 14.30: Kontakt, fleksibilitet, og frihet i abrazo. Komplekse sekvenser./ Connection, Flexibility and freedom in the embrace.  Complex Sequences
Pause 30 minutter
kursnr 7 Klokken 15.00- 16.30: Giro, struktur og dynamiske variasjoner / Giro, structure, and dynamic changes

PÅMELDING her
FACEBOOKEVENT her