Øvet kurs i argentinsk tango med Sabrina og Frantz Jozsef

Dette er kurset for deg som har gått både nybegynnerkurs og videregående kurs tidligere

Fokus i dette kurset blir å finne tilbake til der man var, samt å videreutvikle kvaliteter som vil gjøre det lettere å kommunisere enten man trener eller danser sosialt. Vi vil repetere temaene fra kurset som var i fjor, men også åpne for å gå videre med progresjonen, dersom deltakerne har ønske og behov for det.

«Vi tror på at de flotteste øyeblikkene vi har i tango nettopp er en dyp opplevelse av å dele. I det perspektivet er begge aktive, begge lytter og begge bidrar. Med bedre teknikk kan man utvikle en sensitivitet for hverandre, utvikle sin egen dans og bruke musikken aktivt. Det er dette som gjør tango til en helt spesiell form for kommunikasjon». 

Kurset vil gå over 4 onsdager Start onsdag 17. nov. 

PÅMELDING her

(24 nov, 1. des og 8. des.)

Klokken 19.00 -21.00 

Pris per person: 800,- 

Vi anbefaler påmelding med partner. Har du ikke partner prøv å sende en melding her: https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/

VI gleder oss til å holde kurs for dere!