Vi stiller oss bak rådene fra Helsedirektoratet

Corona-situasjonen

Kjære dansere i Tango Abrazo!
I styret har vi de siste dagene diskutert corona-situasjonen, og hvilke tiltak som er riktige å iverksette.

Det er flere hensyn å ta, og samtidig som noen mener situasjonen generelt er for dramatisert, mener andre at Norge er sent ute med å gjøre tilstrekkelige tiltak.
Holdningen fra styret er å stille oss bak rådene fra Helsedirektoratet, smittevernleger, sykehus, og andre: Rådene er å unngå håndkontakt, unngå klemming, og unngå nærkontakt.

Oversatt til tangospråk betyr det: Ikke gå på milonga!

Siden det nå bare er noen timer igjen til kveldens milonga, så har styret likevel valgt å gjennomføre kveldens arrangement.

Merk imidlertid at dersom du mistenker at du er syk / har symptomer som hoste, nysing, vondt i halsen, feber / er tilbake fra reise i utsatte områder, så er rådet fra helsemyndighetene at man holder seg hjemme. Vi oppfordrer derfor alle medlemmer til bruke sunn fornuft, hensynta rådene fra helsemyndighetene, og respektere at andre på kveldens arrangement kanskje forutsetter at de som har slike symptomer gjør kloke vurderinger i forhold til å eventuelt avstå fra deltakelse.

Vi ber også om at alle vasker hender og bruker anti-bac når dere ankommer, samt utover kvelden ved behov.

Videre har styret besluttet å avlyse alle milongaer fra og med søndag 8. mars, til og med søndag 15. mars. Jekteviken er imidlertid åpen for medlemmer slik at øving er mulig, og vi lar inntil videre kursene til uken gå som normalt, dog med oppfordring til instruktørene om å avstå fra partner-rotasjon, minne om rådene fra helsemyndighetene, samt ha høyt fokus på håndvask og bruk av anti-bac hos kursdeltakerne.

Milongaer og tangokurs avlyses også i andre tangoklubber, både i Europa og Norge.

Styret kommer tilbake med mer informasjon og eventuelt flere tiltak senere.

Finn oss på Facebook


Arkiv

 1. 2021
 2. 2020
 3. 2019
 4. 2018
 5. 2017
 6. 2016
 7. 2015
 8. 2014
 9. 2013
 10. 2012
 11. 2011
 12. 2010
 13. 2009