Øvet kurs i argentinsk tango med Sabrina og Frantz Jozsef

«Gjør mot abrazoen det du vil den skal gjøre mot deg»

Øvet kurs i tango

Når? – Hver mandag fra 20. januar til 16. mars fra 20:30 til 22:00 ( NB –vinterferie 24.02. – men mulighet til å øve)

Hvem holder? – Våre dyktige og inspirerende instruktører: Sabrina og Frantz Jozsef

Hva er i fokus på dette kurset?

«Gjør mot abrazoen det du vil den skal gjøre mot deg»

Sabrina og Frantz Jozsef er særlig opptatt av kvalitet i abrazoen ettersom den er utgangspunktet for alt som skal skje i paret. Abrazoen skal oppleves som myk og bestemt på samme tid. Det gir en trygg og fleksibel ramme for å dele opplevelser på dansegulvet.

«Vi tror på at de flotteste øyeblikkene vi har i tango nettopp er en dyp opplevelse av å dele. I det perspektivet er begge aktive, begge lytter og begge bidrar. Med bedre teknikk kan man utvikle en sensitivitet for hverandre, utvikle sin egen dans og bruke musikken aktivt. Dette går opp i en høyere enhet som gjør tango til en helt unik form for kommunikasjon.»

Hvor? – I sentrum i vårt lokale i Jekteviken 5 bak dyrebeskyttelsen, ved siden av katteklinikken.

Hvordan melder jeg meg på? – Påmeldingslenken er https://forms.gle/4KGbzU2b2vskp67bA. Du kan melde deg på individuelt eller i par.

Hva koster det? – 1200,- per person (600,- for studenter), som inkluderer medlemsskap i Tango Abrazo ut gjeldende halvår (rabatt på dansekvelder, du kan bruke øvingslokale, mm).

Trenger jeg kurspartner? – Man kan melde seg på alene eller i par. Vi sørger for like mange førere og følgere på alle kurs og det blir maksimalt ti par på kurset. Slik får du best mulig oppfølging og utbytte. Siden vi ikke kan garantere å finne partner, hvis du melder deg på alene vil vi anbefalle å søke etter partner på vår facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/

Finn oss på Facebook


Arkiv

 1. 2020
 2. 2019
 3. 2018
 4. 2017
 5. 2016
 6. 2015
 7. 2014
 8. 2013
 9. 2012
 10. 2011
 11. 2010
 12. 2009