Nybegynnerkurs med Solveig og Bogdan

Bli med på å lære å danse tango! :D

Nybegynnerkurs i tango

Vil du lære å danse argentinsk tango?

Hva? -Argentinsk tango. En sosial dans som har vunnet hjertet til millioner av mennesker verden rundt. Fra Buenos Aires til Tokyo og til og med i Buenos Bergen danses det i små og store bortgjemte lokaler til musikk som er laget både for danselystige føtter og sensitive hjerter. Hver har sin egen reise gjennom og med tango og det kan, hvis du vil, aldri ta slutt. Men for å begynne å danse tango, så må du ta et første skritt. Velkommen til nybegynnerkus med våre dyktige. entusiastiske og inspirerende instruktører – Solveig og Bogdan!

Når? – Hver mandag fra 28. oktober til 16. desember fra 18:45 til 20:15

Hvor? – I sentrum i vårt lokale i Jekteviken 5 bak dyrebeskyttelsen, ved siden av katteklinikken.

Hvordan melder jeg meg på? – Påmeldingslenken er https://forms.gle/SrincCUyimnyRcu79. Du kan melde deg på individuelt eller i par. Vi sørger for like mange førere og følgere på alle kurs, og maksimalt antall deltagere er 10 par.

Hva koster det? – 1200,- per person (600,- for studenter), som inkluderer medlemsskap i Tango Abrazo ut gjeldende halvår (rabatt på dansekvelder, du kan bruke øvingslokale, mm).

Trenger jeg kurspartner? – Man kan melde seg på alene eller i par. Vi sørger for like mange førere og følgere på alle kurs og det blir maksimalt ti par på kurset. Slik får du best mulig oppfølging og utbytte. Siden vi ikke kan garantere å finne partner, hvis du melder deg på alene vil vi anbefalle å søke etter partner på vår facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/tangoabrazokurspartner/

Finn oss på Facebook


Arkiv

 1. 2020
 2. 2019
 3. 2018
 4. 2017
 5. 2016
 6. 2015
 7. 2014
 8. 2013
 9. 2012
 10. 2011
 11. 2010
 12. 2009