Buenos Bergen Tango Weekend with Sabrina and Ruben Veliz

Velizene kommer tilbake!

Meld deg på her / sign up here

(in English below)

SABRINA OG RUBEN Veliz fra Buenos Aires er et av verdens mest kjente tangopar. De har i en årrekke jobbet med koreografi og filminnspillinger, og ikke minst reist rundt i hele verden som instruktører. Ruben har også skrevet «Secrets of the embrace», om metoden de har utviklet for å undervise i tango. Boken anbefales på det varmeste. De er stadig populære tangoinstruktører på store tangofestivaler rundt om i verden – og snart er vi så heldige å få dem tilbake til Bergen for tredje gang på to år!

 

Sabrina og Ruben besøkte oss sist i juni 2018. Vi opplevde et fantastisk dyktig tangopar både som lærere og dansere. De er dessuten sympatiske, jordnære og hyggelige, og deler sin kunnskap med engasjement, lidenskap og glede.

 

PRIVATTIMER; Sabrina og Ruben kommer 3. juni og blir til 12. juni. I denne perioden vil det være mulig å ta privattimer. Det vil bli lagt ut et skjema for booking av timer i begynnelsen av mai. NB: Begrenset antall timer pr danser/par.

 

SABRINA AND RUBEN VELIZ from Buenos Aires is one of the world’s most famous tango couples. For years they have been working with choreography and film recordings and been traveling around the world as instructors. Ruben also wrote the book «Secrets of the embrace,» which deals with the technique they have developed for learning tango. They are popular as tango instructors at major tango festivals around the world – and very soon we’re fortunate to have them back in Bergen, for the third time in two years!

Ruben and Sabrina visited us last time in June 2018. We enjoyed an amazing couple who teach and perform with passion and joy.

PRIVATE LESSONS: Sabrina and Ruben will be in Bergen from June 3th until June 12th. During this period, there will be possibilities for private lessons. Booking of private lessons will start in the beginning of May. Please note that there will be a limited number of lessons per dancer/couple.

 

SEMINARS – all in Jekteviken 5 – see program below

 

MILONGAS – all in Jekteviken 5 – Thursday, Friday, Saturday, Sunday!

 

SEMINARS

This is a concept where you sign up for the whole weekend seminar. Except for the Thursday class. In this way you get the opportunity to learn and develop through a whole series of classes where each class is building opon the previous.

We present two seminars. One seminar on all levels of 3 classes, and one seminar on advanced level of 4 classes. If you are an advanced dancer you can register for both.

 

SEMINAR Consious Tango (all  levels):Functionality of the corporal axis and correct utilization of the energy. Concious postural reeducation, domain of the muscular tension, decompression and elasticity of the articulations. Sensitive practice and communication in the couple . Connection, freedom and flexibility in the embrace.

 

SEMINAR ADVANCED: Putting it all together! 

Laboratory to check and to apply all the knowledge developed in different sequences. 

 

SEMINAR & MILONGA PROGRAM

Wednesday June 5th and , Thursday June 6th (in Jekteviken)

18.00-19.30 -Entre minnas, ladies technique with Sabrina 

19.45-21.15 _ Entre hombres , men technique with Ruben

 

Friday, June the7th

1730-1900 Seminar conscious Tango 

1915-2045 Seminar advanced

2100-0100 Milonga in Jekteviken

 

Saturday, June the 8th (in Jekteviken)

1300-1430 Seminar conscious Tango

1500-1630 Seminar advanced

1645-1815 Seminar advanced

2100-0200 Grand milonga, with DJ Solveig Jansen, live music by Gliesee Tango and dance performance

 

Sunday, June the 09th (in Jekteviken)

1300-1430 Seminar conscious Tango

1500-1630 Seminar advanced

 

PRICES (per couple):

Seminar conscious Tango 3 classes NOK 1800,-

Seminar advanced 4 classes NOK 2400,-

Entre minnas 2 days NOK 500kr

Entre hombres 2 days 500kr

Registration only in couples; no refund after registration. You have to register for all classes in a seminar, except the single Thursday class.

Meld deg på her / sign up here