Buenos Bergen Boot Camp

Tango Abrazo ønsker neste semester å tilby undervisning og trening tilpasset erfarne dansere. Vi er derfor veldig glade for å kunne invitere til en Tango Bootcamp ledet av Irem og Gøran for å gi erfarne dansere en mulighet til nå i en gruppe å repetere, trene og forberede seg til neste Buenos Bergen Tango Weekend og på denne måten få maksimalt utbytte av seminarhelgen.

Irem og Gøran tar sin inspirasjon som instruktører fra Ruben og Sabrina Veliz og Juan Martin Carrera og Stefania Colina. I tillegg har Roxana Suarez og Sebastian Achaval hatt stor innflytelse på deres forståelse av den argentinske tangoen. De benytter også prinsipper fra gyrotonic og gyrokinesis metode i sin undervisning og dans.


OM KLASSENE

Vi kommer til å jobbe med å øke kvaliteten på bevegelsene og på dynamiske endringer. Vi vil sette fokus på å skape dypere forståelse for hvordan bevegelser skjer og hvordan vi kan ha kontroll «gjennom hele steget». Kurset blir en fordypning i kontakt og teknikk. Målet er å kunne danse med større kvalitet og kontakt: En god abrazo er nøkkelen til dette.

Har du gått kurs med Ruben & Sabrina Veliz før, vil du kjenne igjen grunnprinsippene som Irem og Gøran bruker i sin undervisning og det vil være nyttig å få repetert og øvd på disse før neste BBTW. Har du ikke opplevd Ruben & Sabrina, men tenker å gå seminarer denne gangen så vil det være en fin forberedelse til kommende BBTW.

KURS 1 (6 ganger):
Torsdag 4. januar
Torsdag 11. januar
Torsdag 18. januar
Torsdag 25. januar
Torsdag 1. februar – egentrening
Torsdag 8. februar – egentrening
Torsdag 15. februar – egentrening
Torsdag 22. februar – egentrening
Torsdag 1. mars – VINTERFERIE
Torsdag 8. mars
Torsdag 15. mars

KURS 2 (4 ganger):
Torsdag 12. april
Torsdag 19. april
Torsdag 26. april
Torsdag 3. mai

NIVÅ: Erfarne dansere
Du har praktisert og danset tango på jevnlig basis i flere år og har en solid forståelse av tekniske aspekter i tango. Du har erfaring fra kurs med mange ulike instruktører og kan dele erfaringer og innsikt med andre.

PRIS:
Kurs 1: 900,-
Kurs 2: 600,-

Påmelding: KURSET ER FULLT

Finn oss på Facebook


Arkiv

  1. 2018
  2. 2017
  3. 2016
  4. 2015
  5. 2014
  6. 2013
  7. 2012
  8. 2011
  9. 2010
  10. 2009