Buenos Bergen Boot Camp

Tango Abrazo ønsker å fortsette å tilby undervisning og trening tilpasset erfarne dansere i høst. Vi er derfor veldig glade for å kunne invitere til en Tango Bootcamp ledet av Irem og Gøran for å gi erfarne dansere en mulighet til nå i en gruppe å repetere, trene og forberede seg til neste Buenos Bergen Tango Weekend og på denne måten få maksimalt utbytte av seminarhelgen.
 
Irem og Gøran tar sin inspirasjon som instruktører fra Ruben og Sabrina Veliz og Juan Martin Carrera og Stefania Colina. I tillegg har Roxana Suarez og Sebastian Achaval hatt stor innflytelse på deres forståelse av den argentinske tangoen. De benytter også prinsipper fra gyrotonic og gyrokinesis metode i sin undervisning og dans.


 
Meld deg på her: https://goo.gl/forms/Q0v2Bcbhk1MjHz3d2
 
Hva dreier det seg om?
Vi kommer til å jobbe med å øke kvaliteten på bevegelsene og på dynamiske endringer. Vi vil sette fokus på å skape dypere forståelse for hvordan bevegelser skjer og hvordan vi kan ha kontroll «gjennom hele steget». Kurset blir en fordypning i kontakt og teknikk. Målet er å kunne danse med større kvalitet og kontakt: En god abrazo er nøkkelen til dette.
 
Har du gått kurs med Ruben & Sabrina Veliz før, vil du kjenne igjen grunnprinsippene som Irem og Gøran bruker i sin undervisning. Har du lyst å ikke miste det du har lært i løpet av BBTW så er dette en fantastisk mulighet for å repetere og øve med prinsippene til Los Veliz.
 
Torsdag 6.sept kl.20:00 – 21:30
Torsdag 13.sept kl.20:00 – 21:30
Torsdag 20.sept kl.20:00 – 21:30
Torsdag 4.okt kl.20:00 – 21:30
 
NIVÅ: Erfarne dansere
Du har praktisert og danset tango på jevnlig basis i flere år og har en solid forståelse av tekniske aspekter i tango. Du har erfaring fra kurs med mange ulike instruktører og kan dele erfaringer og innsikt med andre.
 
PRIS:
600 NOK *(4 ganger)
 
PÅMELDING I PAR her https://goo.gl/forms/Q0v2Bcbhk1MjHz3d2